User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bayrampaşa forum gold'a dikkat!!!

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bayrampaşa forum gold'a dikkat!!!

Lenovo noebook arkadaşım için araştırmaya girdim taksit seçeneklerinden dolayı gold'u seçtik netten baktım 4 adet mağazada gözüküyor forumu aradım son bi adet var dedi akşama gelip alıcam dedim ayırırım dedi neyse gittim ürünü almaya çalışanların çoğunun benim geliceğimden haberi var, içimden allah allah dedim kutuyu çıkardı bi yerden ödemeye geçtik kutuyu inceliyorum lenova etiketi açılmış birde üzerine normal bant yapıştırılmış ordaki yetkiliye ne bu dedim bwyfendi bazen yırtılabiliyor bi bakın teşhirlik bi durumu yok açtı ürünü gösteriyor filan ya dedim sen nediyosun baktım yüzüne normalde sinirli birisiyimdir kolay gelsin dedim çıktım, birde öncesinde soruyorum etiketi farkettiğimde diğer bayilerde var mı diye sisteme bakıyor yok dıyor halbuki 3 adet daha gözüküyor onları aradığımda direk teşhir diyip hangi bayide kaç adet olduklarınıda söyledi kısaca dikkat edin

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gold da bunu hep yapiyorlar. Kapisindan gecmem. Teshir urunlerin fiyatlarini biraz daha cazip yapip satiyorlar. E bu teshir deyincede kullanilmadi vitrinde paketli durdu diye gecistiriyorlar. Gecmis olsun.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır elektronik almaya da korkar oldu artık insan .

Turquake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşımın da paketin içinden kasası yani ekran arkasındaki alüminyum kasa komple boydan boya çizik çıktı.Şu sıralar birde refurbished ürünler piyasada çok yaygın dikkatli olalım arkadaşlar ucuz olmasının arkasında refurbished olması gerçeği var çoğunun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler