Öncelikle herkese selamlar. Meslek hayatıma başlar başlamaz can sıkıntısından yanlış bir karar verip daha önce hiç +125cc sürmememe rağmen 2006 Yamaha R6 aldım şu meşhur 20.000 devirlik
Şubedeyken Şafak Sezer Mod : Hepimiz kardeşizzz
R6 iyiydi gerçi işe geç kalınca hemen gidiyordum
İlk başlarda çok güzeldi sonradan alışmaya başlayınca şehir içi fazla gazlamaya başladım. Artık bu zevk işi tehlikeli olmaya başladı ve çok riskliydi de. Neyse ki kaza felan yapmadan bırakabildikDaha sonra Elazığ'da havaların soğuması bir de aile etkisiyle Racing'e veda etmek zorunda kaldım..
Adana'da abimin arkadaşında 2003 Seat Leon 1.8 T FR vardı sattığını duydumHemen Çevik kuvvet şube müdüründen bi izin alıp hastaneden rapor aldım doğru Adana'ma...
Plakayı bilen vardır belki 01 FR 825
Araç 2003 model doluluk olarak Mk1 Cupradan daha dolu olduğunu söyledi elektrikli deri koltuk sunroof felan (motor değil tabi)
Hiç tüp takılmamış
Motoruna dokunulmamış yazılım bile yapılmamış.
***** Adana'lı adam egzozsuz binmez diyerek komple 76 Downpipe & 76 Ara Borular & 76 Warex takmışlar.
Donanım olarak daha önce benzer konular açılmış zaten
17" Top Sport Jantları atmışlar FR jantına göre daha güzel bence.
Elektrikli deri koltuklar
Sunroof
Elektrikli katlanır aynalar
Cruise Control
Yağmur sensörü
Dijital Klima + Climatronic olarak da kullanılabilir. Hız rpm bazı sıcaklıklar görülebiliyor.
TCS Anti Patinaj Sistemi
Yol bilgisayarı
Kararan dikiz aynası
4 cam otomatik
Ve daha bir sürü özellik.
2003 olmasına rağmen bu kadar çok özellik gerçekten çok iyi ve keyifli yapıyor. 1.8 T ise gerçekten çok iyi bir icat. 1.8 T 180 HP araba basmadığımda 8 - 9 lt lerde yakıyor. Basıyorum 12 lere çıkıyor.
Babamın arabası 2012 Chevrolet Cruze'du 1.6 LS+ 113 HP tüp yoktu o da aynı yakıyordu. Ama gidiyor mu desen
Meslek zaten ömürden ömür yiyor bu işi bi hobi gibi yapıp ufak ufak zaman geçirmek istiyorum.
İlk yaptığım Forge Dump Valve almak oldu..
Yeni şeyler aldıkça burda paylaşacağım. Bazı şeyleri ebaydan getirttim. R6 ya da fren kolunu 50 ye almıştım tr de 150 olan cnc fren kollarından
İsteyen olursa yardımcı olurum ebaydan felan ayrıca motora neler yaparsam iyi olur neler gereksiz tavsiyelerine de ihtiyacım var.
Allah hiçbirimizin tekerine taş değdirmesin..