Şurada videosu da izlenebilir ;
Kaza anını da gösteriyor.
http://www.topgear.com/uk/car-news/l...deo-2015-01-19
Araç içerisindeki 2 kişinin burnunun bile kanamadan kurtulması daha ilginç olan kısmı bence
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Arabadan geriye hiç birşey kalmamış resmen, izlerken içim titredi. Sağ kalmayı geçtim içindekileri nasıl ayırmışlar acaba aracın enkazından?
Aracın içinden çıkmak için öncelikle bir araç olması lazım ama ortada arac kalmamıs.Nasıl sağ kurtulmuşlar çok ilginç.
Ben yolcu kurtarıldı diye okumuştum, yanık gibi ciddi yaraları varmış...
Hızlı geliyor, hızlı geliyor...
Yolda kot farkı var da o şekilde mi hakimiyet gidiyor, yoksa farklı bir durum mu var orasını çözemedim?
Araba yoldan dolayı esnedi gibi sanırım sonrasında kontrol kaybedildi... zeminden kaynaklı büyük ölçüde bencede. yalnız cidden mucize 300küsür le kaza yapıp kurtulmak...
kazanın nasıl olduğunu anlayamadım ama geriye birşey kalmamış
yangın çıkmadan yolcu ve surucu çıkabilmişse birşekilde ağır yaralı çıkma ihtimali olmuş olabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Cidden kurtuldularsa Mucize'nin örneği olmuş. Darbeden olmasa, G kuvveti denen zıkkım var. Öldürmeyen Allah öldürmüyormuş demek ki.
Real Cars, Real Roads.
Demek ki keyifini aldıktan sonra tekrarlamayacakmışsın.. Malesef gösteriş yapmak isteyen insan kitlesi çok fazla
ikiside kurtulmuş, ancak yolcu apır yaralıymış, yanıklar falan varmış
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
kontrolu yoldaki kot farkından kaybediyo birden zıplıyo arac nerdeyse. Sürücüde direksynu sert bi şekilde sola kırıyor galiba
Elleme Sekelesin...
demin onedio.com da okumusutm bende ama orda kurtulan yok diye yazıyor
M7 otoyolunda gerçekleşen kazada aracın sürücü 300 km/s hızı zaman zaman geçerken zaman zaman yavaşlıyordu. Sebebi bilinmemekle birlikte yoldaki çukurdan dolayı olması muhtemel gerçekleşen kazada video görüntüleri ortaya çıktı. Yolcu tarafında oturan kişinin kamerasına yansıyan görüntüler tüyler ürpertti. 50 km/s hız ile giden otomobilden sağ çıkmak mümkün değil iken bu aracın tam 6 kat daha hızlı giderken kaza yapmasından sonra araçta kurtulan olmadı. Polisin kaza sonrası incelemelerinde spin atarak bariyerlere vuran ardından şarampole yuvarlanan araç takla atarak ters şekilde yanmaya başladı. İçindeki kişilerin yangın başlayana kadar hayatta olmaları mucize iken bu yangından kaçma ihtimalleri imkansızdı. Arabaya o kadar para verdim basıcam tabi, yol nasılsa boş diyenlere ibret olması dileği ile.
1881 - 193∞
araç yanmış galiba, geriye hiçbir şey kalmamış neredeyse.
Lastik patlamış olabilir mi acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)