bugün 2-3 konu açıldı ama hala çözemedi kimse
bence arabayı test ediyo yeni basmış arabayı yere ama iyi yol tutuyo maşallah diyelim![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Ee ne oldu şimdi..? Sonuç ne..? birazdan Nürburgringemi çıkıcak..?
Geniş taban lastik + yay vs naptı arabayı..? Pagani Zonda mı yaptı..?
Viraja gir dene arabanı anlarım.. piste gir dene eyvallah.. boş yolda yap yine anlamaya çalışırım..!
Ama bu trafikteki milletin bacısına anasına Yazıktır Günahtır ya.. Allah ıslah etsin..
yt7
Aracında bulunan air'ın reklamını yapıyor olabilir mi ?![]()
O değilde ben Bosch da çalışan bi mühendis olsam bunu görünce istifa ederdim
Ben yıllarca hergün yüzlerce binlerce test yapcam esp sistemini geliştircem beyin patlatcam sonra kekonun teki gelip malca slalom yapcak sonra mahallede arkadaşlarına övüncek ne bilek var bende o kadar sağ sol yaptım hiç bişey olmadı diyecek...
Çok merak ediyorum bu keko birgün bu hareketleri civic 106 gibi espsiz arabalarda yaparken nolcak yada yapmaya bi tarafı yiyecek mi![]()
Arrrap Drifti yapıyormuş gibi çek panpa![]()
Yaklasik 6 senedir eksiksiz faal olarak butun forumun kufrettigi minibusculuk meslegini yapiyorum cift diplomamla. Bu haraketleri sahsi aracim lineayla degil karsan j10la yaparim namini bilen bilit sifir tur.
Hatta hususi olsa altimda keske
Keyfe keder bariyerlere soksam dedim keske
Prim yaptirmayin sunlara ...
Bir Allah'ın kulu da sıkıştırmıyor adamı. Biri benim önümde arkamda yapacak bu hareketleri onu bariyerlere sıkıştırır arabadan iner biri gelip ayırana kadar döverim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)