Oldukca heyecan verici olacagini dusunuyorum 2.3 Ecoboost ve 330hp olucak..Bugun videosu yayinlandi ve 3 subatta tanitimi var..
Simdi Hondacilar dusunsun
AWD mi FWD mi cozemedim.
Oldukca heyecan verici olacagini dusunuyorum 2.3 Ecoboost ve 330hp olucak..Bugun videosu yayinlandi ve 3 subatta tanitimi var..
Simdi Hondacilar dusunsun
AWD mi FWD mi cozemedim.
eski focus rs'ler nasıl bir typer, megane rs, golf gti, leon cupra vs gibi ilgi çekemeyip tutulmadıysa, bu da aynı şekilde tutulmayacaktır diye tahmin ediyorum.
Tail-happy güzeldir Melih![]()
Ben de dün şunu izledim, yakında EVO full versiyonunu yayınlar diye tahmin ediyorum, lansmanı bekliyorlardır.
Hondacilar dusunsun demeyecektin tayyari birak vti ile karsilastiracak tayfa tarafindan birazdan linc edilirsin.
St'den extrem bir farkını göremedim. rs500 test etme şansım olmuştu, o dahi çok fantastik bir araç gelmemişti.Kendi aracım 275 rs trophy ile kıyaslandığımda . Şahsi görüşüm ,Yine çok başarılı olmadığı yönünde.
slowest tsi of cosmos
330 hp mi bide awd olursa dadin yemez ☺
2.5 denediler olmadı, 2.0 denediler rakiplerden geri kaldılar baktılar olmuyor 2.3 awd ile gelmişler =)
honda daha 2.4 mugen ile megane kovalayamazken ford hot-hatch sınıfına adını altın harflerle çoktan yazdırmıştı..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Umarım eski nesil'e göre pist'te daha iddialı olur.
Bana göre AWD olur eski RS önden çekiş ile sıkıntı olmuştu.
Fordun Tr de tutmamasının sebebi kullanıcılar tarafından tercih edilmemesi değil ford türkiyenin hothacth sınıfını türkiyeye getirmemesidir, vergi olayından dolayı..
Oysa focusta rs ve st serisi türkiye dışında oldukça fazla tercih ediliyor zaten, zamanında türkiyeye kaç tane fiesta st ve focus st geldiği ikinci el piyasasından kendini belli ediyor zatenhele focus st iki elin parmaklarını geçmez...
Benim eski vti olaydı da roll yapsaydık focus neymiş vtec varken ya))))))))))
yok artık o kadar da kafayı yememiştir kimse.
Katılıyorum Rs plakalı yeşil focusu program için bizde teste almıştık çok ciddi keyifli bir araçtı... Sonrasında trophy kullandım, daha başarılı olduğu belli ediyor ama focusun zevkini vermemişti bana.
Sene olmuş 2015 hala honda civic typer çıkacak
Ford güzel veriler çıkarmış motordan.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)