User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kızın annesi ile tanışmaya giderken ...

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kızın annesi ile tanışmaya giderken ...

cümleten s.aleyküm.
    evli abilerim ,bekar arkdaslarm ve değerli ask hayati yaşayan kardeşlerm. önce hikayemi kısaca özetleyim.
    aylar evvel kızın birini görmüş ve kapılmıştim. çeşitli yollarla kızla tanışmayı denesem de dönüş alamadm. sonra oturup planli programli yer,zaman,mekan ilişkini oluşturup tekrar karşısına çıktım. niyetimin evlilik olduğunu ,ciddi düşündüğümü belirttim. işte çiçekler böcekler aldım vs. derken görüşmeye ikna ettim (8ay sonra). bir iki derken birbirimizin özel hayatına dahil olduk. zaman ilerledi ve ailelerin haberi oldu. 3 gün sonra yani 24 ocak cumartesi günü ailesi ile tanışmaya tek başıma gideceğim. sadece annesi ,teyzesi vs. olacak. erkekler yok. dışarda görüşecegiz. ikimiz de işi gücü olan İnsanız. yaslarmz 25.
    simdi siz degerli abilerimden önerilerinizi bekliyorum. sizn ilk görüşmede yaptığınız takdire şayan seyler ve ulan keske yapmasaydm dediginiz şeyler neler.
    şu kardeşinize bi akıl hocaligi yapsanız.
    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 21/01/2015
    SWAT

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol yakınken don bulaşma o işlere bekarlık sultanlık
    AKINCI GARAJ

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesabı onlara kitle ne kadar ciddi olduğunu düğün masraflarını biriktirdiğinin farkına varsınlar

geçmiş olsun.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yol yakınken don bulaşma o işlere bekarlık sultanlık

abi öyle bi ihtimal yok. seviyorum
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hesabı onlara kitle ne kadar ciddi olduğunu düğün masraflarını biriktirdiğinin farkına varsınlar

geçmiş olsun.
    bu fikir baya orjinal abi tuttum bunu ama gerçekçi şeyler lazm bana
    SWAT

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendı karakterını en ıyı şekılde anlat,kotu alışkanlıkların varsa gızleme alkol mesela,herşeye tamam deme evlenırsende kaynanana en uzak yerde evını tut,kaynananı evindeki olan işlerine karıştırma aynı şekılde kendı aılenıde,son sozum bunları unutma kardeşim kolay gelsın
    AKINCI GARAJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendı karakterını en ıyı şekılde anlat,kotu alışkanlıkların varsa gızleme alkol mesela,herşeye tamam deme evlenırsende kaynanana en uzak yerde evını tut,kaynananı evindeki olan işlerine karıştırma aynı şekılde kendı aılenıde,son sozum bunları unutma kardeşim kolay gelsın
    abi kiz Ankaralı. ben Çorumluyum. tokatta çalışıyoruz. muhtemelen evlendkten sonra tokatta oturacagz. tedirginm braz ilk olduğu içn.
    SWAT

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işler erkek erkeğe halledilir. bence git babasınla tanış önce.
    komançero garage

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim nacizhane fikrim; olduğun gibi ol.Kısa ve öz.Hedeflerini varsa planlarını anlat ve seviyor isen annesinin teyzesinin suratına baka baka kızlarını ne kadar çok sevdiğini söyle.Zaten seninle görüşmeyi kabul ettiler ise sana karşı olumsuz önyargıları yoktur.Allah mutlu mesut etsin, yapamayacağın şeyin sözünü de sakın verme.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başıma gelmedi ama 14 şubattan sonra gelecek gibi Tanıştığın zaman karakterinden ödün verme, neysen o ol.Az ama öz konuş zaten anasıyla teyzesi seni sorularıyla boğar.

Yapman gereken şeyler; efendi ve güleryüzlü olmak. Karşındakine güven veren bir yapın varsa emin ol herşey yolunda gidecektir.

Yapmaman gerekenlere gelelim. Düğün konusu felan açılırsa büyük sözler verme, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım gibisinden konuş.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yas 25 ne evliligi yasa hayatini

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim nacizhane fikrim; olduğun gibi ol.Kısa ve öz.Hedeflerini varsa planlarını anlat ve seviyor isen annesinin teyzesinin suratına baka baka kızlarını ne kadar çok sevdiğini söyle.Zaten seninle görüşmeyi kabul ettiler ise sana karşı olumsuz önyargıları yoktur.Allah mutlu mesut etsin, yapamayacağın şeyin sözünü de sakın verme.
    kesinlikle bir de konuşman ve davranışın sana ekstra olumlu olarak geri döner.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Valla kolay gelsin ama anladığım kadarıyla ilişki çok uzun süredir devam etmiyor?

Bence acele etmeyin evlilik için eğer düşündüğüm gibi taze ise ilişki özellikle. Ya da nişan - düğün sürecini biraz aralıklı tut, şimdi tanışırsın nisan nişan temmuz düğün demesinler bide kızın ailesi.

Tanışma kısmında ise, sorulara net ve hızlı cevap ver mümkün olduğunca, vaadlerde bulunma, olduğun gibi ol. Gerisi çözülür kendi kendine zaten.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Sene sonra aynı yerde aynı gün buluşalım de..
    Kafayı yemişssiniz yemin ediyorum vazgeçin şu sevdadan

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben 23 yaşındayım isteme olaylarının arifesindeyiz şuan
    Bence ikili diyaloglarda kesin ve net konuşarak karşındaki kişileri etkilemeni öneririm. Ne fazla samimi ne de fazla resmi olasın aranız karşı tarafla. Birlikteliğinizin gayet ciddi olduğunu yansıtmalısın ailesine. Duruş çok önemli ayrıca kendinden emin olmalısın ki karşındakini de etkileyebilesin. Giyimine de özen göstermeni öneriririm. Yine ne çok resmi ne de çok spor-sıradan olmalı bence. Benim kız arkadaşımın babası beni çok sever mesela gayet 2-3 günde bir arar daha ortada ciddi bir girişim olmamasına rağmen.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence evlenmek icin ideal yas araligi 30-35 (Cok istekli adam 30, gonlu pek olmayan 35)

He madem kafayi kirdin,

Kasilma, yapmacik olma.
    Anne sert tavirli olsada sen surekli yumusak yuzlu ol.
    Kibar ama abartmadan kibar ol. Hanimefendi yerine teyze kelimesi sec, samimi ol ama hitapta kusur etme ve siz de.
    Kartlarini acik oyna. Ailenden basla. Babam bu bu annem bu bu. vs.
    Kendinden bahsederken kendini pazarlar gibi sisirip bahsetme, maddi ve manevi verebileceklerini ustu kapali kibarca belirt.
    Konusu geldiginde niyetinde gayet ciddi oldugunu, bunun icin oncelikle sizlerle tanisip bir on rizanizin alinmasini gerektigini dusundugumden bu gorusme benim icinde en az sizler icin onemli oldugunu dusundugunu soyleyebilirsin.
    Kalkalim mi sorusunu mutlaka karsi taraf sorsun.
    Hesabi mutlak suretle sen ode. Bunu yaparken centilmenligi ve kibarligi elden birakma (Hesaba goz ucuyla kimse gormeden bakip, paralarini masa altinda ayirip kimseye gostermeden odemek gb)

Kolay Gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işler erkek erkeğe halledilir. bence git babasınla tanış önce.
    abi önce annesi onay versin. annede bitiyo aslnda. sonucta ic işleri bakani

Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yorumun icin teşekkürler. gözlerine baka baka sevdiğimi söyleyeceğim evet. hedefleri anlatmak da bana braz zaman kazandırır

Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başıma gelmedi ama 14 şubattan sonra gelecek gibi Tanıştığın zaman karakterinden ödün verme, neysen o ol.Az ama öz konuş zaten anasıyla teyzesi seni sorularıyla boğar.
    başımız dik şükür sorsunlar seni de görücez bakalm subattan sonra allah kolaylık versin sanada

Yapman gereken şeyler; efendi ve güleryüzlü olmak. Karşındakine güven veren bir yapın varsa emin ol herşey yolunda gidecektir.

Yapmaman gerekenlere gelelim. Düğün konusu felan açılırsa büyük sözler verme, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım gibisinden konuş.
    düğün konusunu ilk buluşmada konusmayiz diye tahmin ediyorum. ama olursa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacagimi belirtirim abi sagol.

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artk zamani geldi abi. 88 doğumluyum. kiz 9lu. gec kalmamak lazm. erken evlenme taraftarıyım

Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle bir de konuşman ve davranışın sana ekstra olumlu olarak geri döner.
    davranışsal sıkıntım yok abi güler yüzlü insanım

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kolay gelsin ama anladığım kadarıyla ilişki çok uzun süredir devam etmiyor?

Bence acele etmeyin evlilik için eğer düşündüğüm gibi taze ise ilişki özellikle. Ya da nişan - düğün sürecini biraz aralıklı tut, şimdi tanışırsın nisan nişan temmuz düğün demesinler bide kızın ailesi.
    abi hayırlı işlerde acele etmek sünnettir. bir an önce almak istiyorum. ortalama 1 yillik kendi içimde yaşadığım bi ilişki.sevenleri ayirmayin

Tanışma kısmında ise, sorulara net ve hızlı cevap ver mümkün olduğunca, vaadlerde bulunma, olduğun gibi ol. Gerisi çözülür kendi kendine zaten.
    muhtemelen biraz tedirgin olurum ama muhabbetin durumuna göre çeneme vurabilir ama dikkat edeceğim kesinlikle.

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 Sene sonra aynı yerde aynı gün buluşalım de..
    Kafayı yemişssiniz yemin ediyorum vazgeçin şu sevdadan
    senin küçük bir elvedan böyle büyük bir aşkı bitirebilir mi ne saniyorsun abi sevmediğim biriyle mi evleniyim. bu kz bnm en büyük hayalim
    SWAT

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konusu geldiginde niyetinde gayet ciddi oldugunu, bunun icin oncelikle sizlerle tanisip bir on rizanizin alinmasini gerektigini dusundugumden bu gorusme benim icinde en az sizler icin oldugu kadar onemli oldugunu soyleyebilirsin.
    Kurmaya calistigim cumle

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hesabı o şekilde değil de izninizle lavaboya gidiyorum diyip çaktırmadan kasaya ödemek daha makul bence eğer gidilen mekanda oturma pozisyonundan kasa görünmüyorsa ( kız arkadaşım bana ödetmemek için bunu yapmıştı, cüzdanı almış çantayı da bıraktı oysa ki masada )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler