User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: hobby car tavsiyesi?

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hobby car tavsiyesi?

Aramızda hobby car konusunda tecrübeli arkadaşlar varmı acaba? Bir konuda yardım isteyecektim.

Amatör birisi için şu araç fazlamı olur yoksa alınabilir mi? Fazla ise amatör birisi için tavsiye edebileceğiniz araç varmı?

https://www.topmodels.com.tr/hpi_bul...e_)_urunu.html

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hpi savage'la başlayabilirsin parçası boldur.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yaklaşık 3 4 sene önce tamiya tt-01 ve ardından hpi rs4 kullanmıştım,tamiya elektrikli rs4 nitro yakıtlıydı,rs4 çok daha keyifliydi diyebilirim.bence ilk araç olarak bu tarz bişey düşünmelisiniz,linkteki araç epey hızlı ve pro bi model gibi gözüküyor, kırımsız sürüş için biraz daha alttan başlamak daha iyi olabilir

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savage xl ile basladim 4 sene once hala kullaniyorum ara sira, tavsiye ederim.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yaklaşık 3 4 sene önce tamiya tt-01 ve ardından hpi rs4 kullanmıştım,tamiya elektrikli rs4 nitro yakıtlıydı,rs4 çok daha keyifliydi diyebilirim.bence ilk araç olarak bu tarz bişey düşünmelisiniz,linkteki araç epey hızlı ve pro bi model gibi gözüküyor, kırımsız sürüş için biraz daha alttan başlamak daha iyi olabilir
    hala hpi rs4 kullanıyorum memnunum başlangıç için ideal diyebilirim.

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman diyim nitro ile baslama modelden sogursun. Nacizane tavsiyem ep yani elektirikli ile basla zaten bi daha nitro ile ugrasmassin.

tavsiye edecegim model ise traxxas slash 4x4 3s lipo ile 100 km ustunu cok rahat goren aletler ve neredeyse kirman imkansiz. Ayrica su gecirmez olmasida çok avantaj karda kista yagmurda plajda asfallata camurda kisacasi heryerde kullanabilcegin bi makina.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HPI Savage modelleri ile başlarsanız hem daha sağlam olduğu için daha az problem yaşarsınız hem de her türlü arazi yada şehirde rahatlıkla kullanabilirsiniz.. Hem daha yüksek hem de kumandadan geri vitesi flan var..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam nitrolu araçla hiç uğraşmam savage bende kullangım şansımamı bilmiyorum arabaya verdiğim kadar para harcadım. Onuda geçin nitrolu aracın yakıt kokısu üzerinizi kirletmesi ( nitro lekesi çıkmıyo) çalıştırmaya uğraşmakta ayrı dert.Ayrıca yakıtıda çok pahalı 50liralık nitroyu 1 günde bitirdiğim zamanlar oldu çok kullanırsan aradaki fiyat farkınıyakıyla kapatırsın. 4 çeker istiyosan mcd monster truck al 2. El temiz. Böyle bily olabilir
    http://m.sahibinden.com/classifiedDe...31682&rnd=7907
    evox

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savage le başlama kesinlikle çok kırılgan bi araba ordan burdan zıplatırsın kırar biyerini kesin revo 3.3 ile başlamak çok daha mantıklı nitro istiyosan
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce yakıtlı mı(nitro veya benzinli) yoksa elektrikli mi + on road mu offroad mu ona karar vermenizi öneririm.linkteki yakıtlı offroad tarzı bir araç düşünüyorsanız traxxas revoyu öneririm. parçası bol zevkli bir arabadır. hpi savage önerende var ama traxxas revo denge ve kalite anlamında savage dan 1 adım önce benim gözümde.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne istersen var gel 18 tane araçla hizmetinizdeyim sıfır ve 2. el nitro lu kurşunsuz benzinli elektrikli

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nitrolu araç kesinlikle almayın. Hobbyden soğutur adamı. Benzinli alın yada elektrikli alın ama nitrolu asla. Verebileceğim en kral tavsiye budur
    DR. OWL

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger arazi aracı yapıcaksan axial scx 10 alıcaksın en kabiliyetlisi budur...bende var topladım motorunu yaktım ...

bizim tayfanın araclarının videosunu koyuyorum bi izle fkir edin

https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun süre uğraştım. Hobao hyper ST öneririm.Motoru saat gibidir. Dengesi inanılmazdır. Ciddi sağlamdır. Nitro vs kafana takma. Elektrikli alırsan en fazla 20 dakika oynarsın 2batarya ile. Nitro ile sabah git akşama kadar takıl. Nitro evet pistir yağ bırakır toz vs üzerine yapışır. Ama gerçekten zevklidir. Sonuç : Arabaya başlarsın en fazla 1 sene sonra sıkılırsın yarışiim dersin yarışlara hazırlanırsın. Sonra bakarsın hep aynı. dön baba dönelim.Dünya para harcadığın arabayı verip trainer uçak alırsın heyecan hiç bitmez. Kırılınca sevinirsin yenisini yapıcam diye.
    IN BOOST WE TRUST

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiyeler güzel herkese tek tek teşekkür ederim ama savagelere baktığımda yaklaşık iki kat fiyata sahipler bullete göre.bu fiyat farkına sahip ne olabilirki incelediğimde pek bi fark ayırt edemedim? offroad olsun istiyorum onroad için her zaman düz zemin bulunamayabilir.

sözün özü fiyat performans olarak bullet mantıklı gelmişti bu fiyata pişmanmı oluruz bi cihazla?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aktaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiyeler güzel herkese tek tek teşekkür ederim ama savagelere baktığımda yaklaşık iki kat fiyata sahipler bullete göre.bu fiyat farkına sahip ne olabilirki incelediğimde pek bi fark ayırt edemedim? offroad olsun istiyorum onroad için her zaman düz zemin bulunamayabilir.

sözün özü fiyat performans olarak bullet mantıklı gelmişti bu fiyata pişmanmı oluruz bi cihazla?
    Gene offroad alin sorun degil ama ne marka olursa olsun nitrolu almayin derim offroad mekan skintisi cekmezsiniz heryere vur gitsin ama nitrolunun sesinide unutmayin mahalle arasinda falan 20 dk oynayinca polis cagiriyolar en krali elektrikli daha hizli daha skintisiz hele bide su gecirmez toplarsaniz deniz alti gibi kullanin. Kullandigim koffroadlara dayanarak yaktigim 500 tl lik esc yide goze alirsak su camur gibi yerlere sokupta les gibi kullanmadikca napayim duzde giden offroadi keyfi cikmiyor
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene offroad alin sorun degil ama ne marka olursa olsun nitrolu almayin derim offroad mekan skintisi cekmezsiniz heryere vur gitsin ama nitrolunun sesinide unutmayin mahalle arasinda falan 20 dk oynayinca polis cagiriyolar en krali elektrikli daha hizli daha skintisiz hele bide su gecirmez toplarsaniz deniz alti gibi kullanin. Kullandigim koffroadlara dayanarak yaktigim 500 tl lik esc yide goze alirsak su camur gibi yerlere sokupta les gibi kullanmadikca napayim duzde giden offroadi keyfi cikmiyor
    Her yerden kovuyorlardı bizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her yerden kovuyorlardı bizi
    Kaçınılmaz bir gerçek olum bu zaten ayrıca çok masraflı ve sorunlu. 2 pili paralel bağlar gazlardım kendı traxxas ımda ben o pili bitirene kadar nıtrolular 3 depo benzın bıtırırdı eşşek gıbı gazlardım nıtrocular ay motorum ısındı ay blogum yanıyor dıye kenara çekıp araç soğutuyorlardı. Bide işin yok gibi git 50-60 tl ye yakıt al ben 2 pili şarja takıodum 2 sate ıkısı doluyodu 2 saat sora kaldıgım yerden devam sadece yakıt olsa iyi nitrolununda pili var hem okadar masraf et hem elektrıklı araç gıbı kullanama ne anladım o işten
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaçınılmaz bir gerçek olum bu zaten ayrıca çok masraflı ve sorunlu. 2 pili paralel bağlar gazlardım kendı traxxas ımda ben o pili bitirene kadar nıtrolular 3 depo benzın bıtırırdı eşşek gıbı gazlardım nıtrocular ay motorum ısındı ay blogum yanıyor dıye kenara çekıp araç soğutuyorlardı. Bide işin yok gibi git 50-60 tl ye yakıt al ben 2 pili şarja takıodum 2 sate ıkısı doluyodu 2 saat sora kaldıgım yerden devam sadece yakıt olsa iyi nitrolununda pili var hem okadar masraf et hem elektrıklı araç gıbı kullanama ne anladım o işten
    aldım duruyor işte evde ilk aldigimda beraber Akvaryumda oynamıştık. Ama dediğin gibi sürekli masraf

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler