Merhaba,
başlıktada belirttiğim gibi iki marka coilover arasında kaldım.Hangisini, neden seçmeliyim? Kullanıcılarından yorum alabilirsem çok çok daha iyi olur.
Merhaba,
başlıktada belirttiğim gibi iki marka coilover arasında kaldım.Hangisini, neden seçmeliyim? Kullanıcılarından yorum alabilirsem çok çok daha iyi olur.
ben jom blueline , arkadasim FK kullaniyoruz 207 RC araclarimizda. ses , sekme vs vs yok virajlarda yol tutusu orj yay amortisorlerine nazaran cok iyi mukemmel oldu. cok memnunuz. düsunmeden alabilirsin tam fiyat performans ürünleridir.JOM , FK arasinda kalman icin hic bir sebep yok ikiside birebir ayni fabrikadan cikip sadece adlari degisiyor ve sadece yaylarinda vs vs ufak tefek ayni olmasin diye değisiklikler yapiyorlar. JOM u Leonda kullanan bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ve formlarla olan memnuniyet sayısının fazla olmasından dolayı tercih ettim. iyikide almisim diyorum simdi.
K&W den uzak dur derim parasini hakeden bir coilover değil. gönül ister tabi H&R veya Blistein almak aslinda H&R alıcaktim ama 3650 tl cıvarlarında ve 3 , 4 ay beklersiniz diyince vazgectim. garantiden yanada sorun yasariz veya amortisor patlayinca vs vs olunca bekle dur. x-treme tuning den JOM alabilirsin distribitorlugunu yapiyorlar. cok ilgililer malzemeye herhangibi birsey veya garantilik bir durum oldumu 1 hafta icinde en gec 2 hafta icinde lazim olan parcayı getiriyorlarmıs. JOM coil FK ya nazaran dipte biraz daha düsürür aracı bilgin olsun.
Bilgiler için çok teşekkürler. Şuan için JOM birazcık daha uygundu o yüzden aralarında kaldım ve FK isim olarak daha çok duymuştum. Fiyatı bahsettiğiniz yerde pahalı ben yurtdışından almayı düşünüyorum yarı yarıya neredeyse. Ancak yine de çok teşekkürler![]()
evet fiyat yurtdısına nazaran palı. tez canlı oldugum icin beklemeden aldım gectim 1.5 sene idare etsinler yeter sonra H&R veya Blistein e gecicem. önemli degil kardesim ne demek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)