Çok sevdiğim Yusuf kardeşimin corollası, soğukta amatörce bişeyler çektim arabadan çok kardeşim çıkmış ama umarım beğenirsiniz
![]()
Çok sevdiğim Yusuf kardeşimin corollası, soğukta amatörce bişeyler çektim arabadan çok kardeşim çıkmış ama umarım beğenirsiniz
![]()
Pug love
merceksiz, karşıdan geleni ağlatan her türlü xenona hayır!
hele ki sislerde xenon çok gereksiz ve saçma
araca maşallah.
araca maşallah.
burakgunay kardeşimin dediğine katılıyorum özellikle şehir dışı yollarda arkadan gelen merceksiz xenon bilmem kaç kelvin kör eden cinsten kullanılmaması gerekli
Allah biliyo ya ban denk gelenleri .........
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
jantlar hem boyut hem tarz olarak olmamış bence.
16 oem ebata jant alacağınıza o parayı tutup orj jantlara kışlık taksaydınız keşke, bir de xenon hakkındaki yorumlara katılıyorum.
kazasız belasız diyelim, çekimler güzel![]()
Makyajsız 1.6 manueli var bizde de. Sisleri hellaya çevirip orj jantlarını takın bence. Jantlar büyük olmadığı için kendisini hiç göstermiyor ve iğrenç duruyor orjinallerle bu kadar sırıtmaz.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Sislere ve kisa farlara mercek uygulamasi yapilacak aracimda celik jant yoktu almisken boyle yapalim dedik ama fikirler onemli tabiki bunu dusunucem orjinal jant alip gun metal yapabilirimbu arada sislerin ampulleri geride oldugu icin onumu bile gormuyorum kimseyi rahatsiz etmiyo zaten
![]()
Pug love
Jantları Orjinal 16-17" Corolla-Avensis-Rav4 v.b olursa bence çok daha iyi olur, güle güle kullanın.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Merceksiz xenon ne olursa olsun kullanılmamalı..Arkadaşlara katılıyorum.
Güle güle iyi günlerde kullanın.
Güle güle kullanın
jantlar çok kucuk kaldıgı için kendini gösterememiş
xenon kitinizi mercege monte edin daha iyi yolu görün insanlarında yolu görmesini engellemeyin saygılar![]()
Maşallah kazasız belasız sürüşler.Keşke jant bi tık büyük olsaydı.Atakum sahilde denk gelirsem selamlaşırız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)