Bugun bir anda yokus assagi giderken stop etti rail fislerini kontrol ettim sonra calisti.
Westinghouseden gelen vakumda azliyor sonra stop ediyor , bu gece araba yolda kaldi. raii kontro edemedim. mars basiyor yakit yok. 1.4 hdi arac
Bugun bir anda yokus assagi giderken stop etti rail fislerini kontrol ettim sonra calisti.
Westinghouseden gelen vakumda azliyor sonra stop ediyor , bu gece araba yolda kaldi. raii kontro edemedim. mars basiyor yakit yok. 1.4 hdi arac
Rail soketini kontrol et. Mazot pompa müşürünü kontrol et. Enjektör soketlerini kontrol et.
Kısacası yakıt hattı üstündeki tüm sensör ve müşürleri kontrol et. Hepsinden yapar.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Mazot pompasının üzerindeki müşürden kaynaklanıyor 1.4hdi'da genelde bayada zahmetli iş kolay gelsin
Benim tahminim şu enjektör hattını komple sökücem ve ecuya kadar olan yeri kontrol edicem , umarım bulur ve hallederim. Çekiciler beni bitirdi keşke kasko yaptırsadım.
Özellikle soketlerin içindeki lastik contaların(genelde yeşildir) eksik veya yırtık olmadığını kontrol et.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)