2014 passat cc sahibiyim arkadaşlar daha önce aracına yay ya da coilover uygulamaları yapan arkadaşlarım var mı ? Konfor yol tutuş olarak hangi marka önerirler ?
2014 passat cc sahibiyim arkadaşlar daha önce aracına yay ya da coilover uygulamaları yapan arkadaşlarım var mı ? Konfor yol tutuş olarak hangi marka önerirler ?
imzasız..
Ben eibach prokit taktım. Resmen arabamdan soğudum. Görüntü çok güzel, sürtmeden olmadı. Yol tutuş bozuldu, araç langırt lungur oldu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bende ön ve arka tam 4 Cm düştü. Maksimum 1 ay dauanabildim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
30mm 25mm orjinal eibach bul arabana uygun tak kardesim bence. Hic dusunme bile. Benim arac 235 40 18 jantlarla harika konforluydu. Ve cokta guzel yol tutuyodu. o kadar araba sahibi oldum passat cc kadar hic bi arabamdan zevk almadim. benimki 2.0tdi dp Egzoz chip vardi. Cok guzel arabaydi![]()
Yok ben direkt reel cevap veriyorum. Zaten biliyorsun yaylar 3-5 cm diyede ayrılmıyor. Ben yay öncesi ölçtüm. Tüm çamurluk üst noktalarım düz zemine 61 cm uzaklıktaydı. 4 ü de aynı. Takma sonrası bu ilk etapta 58cm e düştü. 1.5 ay sonrada bu 56.5 cm lere kadar düştü.
h&r de passat cc yayı 4'lük kullanan arkadaşım var memnun ... yay takıpta konforu bozulmayan kim varki_
Ben vw ccye orjinal vw aksesuari spor yay takardim
2.5cm dusuruyor yaklasik olsrak ve 700lira servis fiyati var
Konfordanda kayip asla olmuyor
Motorunuzu yazarsaniz kodunu bulabilirim![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Anil servis yaylari seni tatmin etmez benden demesi biliyorsun yay olayinda cok arada kaldim hatta 3 konu daha acsam herhalde forum toplanip bana yay hediye ederdivogtland aldim aldigim icin demiyorum konfor dahada artti ilk etapta istedigin kadar dusurmedi önleri sonra kesmeden pres yaptirmadan aşagiya aldirdim simdi basiklik yeterince bilmiyorum senin arac icin vogtland varmidir h&r yanindan gecemez h&r takili golf7 ye bindim yanindan gecmez vogtlandin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)