merttepe Nickli Üyeden Alıntı
yazın başından beri uğraşıyorum bende, bu gün tüv istasyonuna gidip konuştum, altınyoldaki tepekulede makine mühendisleri odası var, oraya gidip bu iş için atanmış olan mühendislerden birisini bulacaksın (isim vericekler gidiceksin ona) işte ne yapıcaksan anlatıcaksın, belirli biçilmiş ücretleri var onu ödeyip projeni çizdireceksin. sonra gidip trafik şubeye falan vericeksin galiba. o saatten sonra sıkıntın kalmıyor. tuvdeki müdür ile görüştük, dedim aracım 85 model böyle bi araç, getirsem muayneye siz bu aracın ne opsiyon listesini biliosunuz ne de başka bir şeyini nasıl karar vericeksiniz. dediki; yaya güvenliğini, sürüş güvenliğini ve trafiği olumsuz yönde etkilemeyecek birşey olmadıkça bir problem yaşamazsınız. anlattığım kadarı ile ufak çaplı bir bodykitde sorun yaşamayacağım, bunun dışında aracımın orj jantları 13 fakat ben büyük fren kiti taktım 15 kullanmak zorundayım sürüş güvenliğini artırıcı bir modifiye yapmış bulunmaktayım ne olcak dedim, ilk önce iyi dedi, sora büyük jantmı taktın dedi çelişkide kaldı kitlendi. en iyisi yaptığınız her işlemin projesini çizdirmek, tabi makine mühendiside güvenliği olumsuz etkileyecek bir projeye onay vermiyor.