yaklaşık 1 yıldır belim ağrıyor, en başlarda mekik çekememeye başladım, sonra arabaya binip inerken ağrılar artmaya başladı, geceleri rahat uyuyamaz oldum artık işin b*ku çıktı, masa tenisi oynayamaz oldum. yere bişey düşse eğilip alamaz oldum.
ilk gittiğim doktor ortopedistti, eliyle diskleri vs kontrol etti, senin organlarla ilgili bi sıkıntın gözükmüyor dedi başından savdı geçti.
Sonra beyin cerrahına gittim, ben bıçak doktoruyum napayım ameliyata mı alayım seni dedi, o da ilgilenmedi.
Daha sonra Fizik tedavı bölümüne gittim, röntgen gibi bişey çektiler, belinde düzleşme var 3 hafta kadar yüz, geçmezse geri gel dedi. 1 aydır düzenli yüzüyorum, ağrılarım devam ediyor. Boynuma da geçmeye başladı. (ofiste stajyerim bütün günüm bilgisayar karşısında geçiyor)
Dün başka bir beyin cerrahına gittim. MR istedi zahmet edip, bugün MR çektirip geri götüreceğim ama yoruldum artık bu işten. 21 yaşındayim, rahat hareket edememek iğrenç bi duygu. Bu yaşta bunlarla uğraşmak adamın içini burkuyor. Bir fikri, tahmini, tavsiyesi olan var mı?