User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Us spec civic coupe 2002

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Us spec civic coupe 2002

Herkese iyi forumlar:

Evet amerika ya yerleseli nerdeyse 1 ay oldu isti, ev esyasiydi, evdi derken arabada almak lazimdi buraya birkac kez topic actim akil danismak icin, sagolsunlar yardimci oldular onlara tekrardan tesekkur ederim. Gelelim maceranin baslangicina daha usa gitmeme 1 ay varken arastirmalara baslamistim onu mu aliyim bunu mu aliyim diye basta hep arkadan itis olsun birazda drift yapariz burda falan diye dusunuyodum 240sx ler vardi aklimda hep, sonrasinda burdaki arkadaslarin yonlendirmesi uzerine o hayalimizi rafa kaldirdik (insallah kalabalirsem 1 seneden fazla bu dusuncemi gerceklestiricem) sonra dedim hem spor olsun hem guzel gozuksun mazda miata dedim gene arkadan itis oldugu icin baktik fiyatlar ucuk ondanda vazgectim sonra geldik honda dunyasina dedim eski kasa mi alsam yeni mi bundan oncede saab 9-3 2.0 turbo baktim 2004 model ahanda dedim arabayi buldum ama oda butcemi asicagi icin ve bakimlari pahali oldugu icin ondanda vazgectik, honda ya bakmaya devam bir liste yaptim kendime eg ler ek lar havalarda ucuyo ) sonrasinda aklimdan biraz daha yeni olsun diye 2001 ve ust modellere baktim sonucta onlarda coupe guzel gorunuslu makinalardi. En son listeyi 5 arabaya indirip aramalara basladim oydu buydu derken 1996 honda civic te karar kilmistimki inspection ve registration i olmamasi ve saticinin cevap vermemesi sonucunda diger bir arac yani suanki aracima kavusmus oldum.

2002 model honda civic coupe mi almis oldum arac lx kasa gonul isterdi ex olsun ama olmadi neyse sorun degil benim icin listeye eklenicek ekstra malzeme oldu aralarindaki fark lx ler d17a1 motorlu yani non-vtec uzun sanziman, ex ler d17a2 vtec makinalar ve daha kisa sanzimanlilar ama allahtan ust kapak degisikliginde sikinti yok 3-4 ay sonrasinda vtec kapaga gecmis olurum diye dusunuyorum. Arac 2. Sahibi bayandan aldim ogretmen ve cocuklu bir anne kendisi arka koltuk ve bagajin durumu icler acisiydi erimis sekerler, gevrekler ne ararsaniz vardi ama arac kazasiz blue texas title li. 160 bin mil de bakalim toparlayabildigim kadar toparliycam araci kafama gore.

Arac icin dusunduklerim;

F/e/h klasik
    Ex sanziman
    Ex vtec kapak yaninda vafc yada beyin degisikligi
    Coilover
    16 inch jant lastik
    Hafif kasnaklar
    Hafif Flywheel suan turkcesi aklima gelmedi suan icin dusunduklerim boyle
    Ilk yapicagim sey filtre olucak bu aksam siparisini vericem cunku dun filtreyi soktum oda icler acisi bir haldeydi kapkara olmus ve uzun zmndir degismedgi belli kagit helva gibi olmustu.

Resimler:

Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flywheel dediğin hafif volant.
    amerika izlenimlerini de paylaşırsan sevinirim.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh aynen hatirlattigin icin sagol.

Amerika icin soyle diyebilirim sadece houston icin konusabilirim ama diger sehirleri gezdikce burdan da paylasirim.
    Houston amerika daki 4. En buyuk sehir olmasina karsin yasam icin gereken harcamalar diger buyuk sehirlere gore inanilmaz dusuk bikere bu yuzden ilk baslanicaksa houston tercih edilebilinir. Onun disinda burda evsiz cok sebebini bilmiyorum devlet baya yardimci oluyo ama genede inanilmaz evsiz var sokakta. Yollar icin konusmak gerekirse her kismi o kadar iyi degil bazi yerledeki cukurlar bildigin tekerlegi orda biraktirir cinsten, highway lerde giris ve cikis kisimlarinda tir geliyosa o yonden sanki ustunuze geliyomus gibi bir his yaratiyo daha alisamadim arac kullanimi daha yaygin cunku otobus timinig i 0 diyebilirim 50 dkka bekledigim halde gelmedi otobus o yuzden aracsiz burda biryere giderken 2 kere dusunmek lazim ama olurda otobuse denk gelirseniz gayet rahat sikintisi yok. Evlerin cogu eski yapim olmasina karsin icini cogunlukla modernize ediyolar yani cokta kotu degil evler birde bizim aliatigimiz beton veya ytong dan degil tahtadan yapiyolar evlerini. Insanlar cok guler yuzlu sokakta herkes birbirine selam veriyo. Gece hayati houston da guze cunku daha cok business yani baska bir degisle biraz daha elit bir kesim takiliyo burda, mekanlarda girerken kiyafet format lari var converse yada bot la iceri giremiyosunuz yani. Yemek secmedigim icin bana guze geliyo ama soyle bir kiyaslama yapbilirim 1 senede isvicre de yasadim orda yemek sikintiliydi burda oyle bir problem yok. Araba fiyatlarina gelicek olursak inanilmaz ucuz 6000 dolara infiniti g35 alabiliyosinuz 100 bin milde. Parca fiyatlari icin suan birsey soyleyemiycem ama iscilik saat bazli oldugu icin biraz dhaa pahali olabilir. Onun disinda texas daki tax durumu soyle fiyalarda normal fiyatlari yazar heryerde onun ustune tax eklenir yani 150 dolarlik urun aslinda 160 dolar gibidir diyebilirim.
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eg ek fiyuatları nedir_? şimdiki araca ne kadar verdiniz hemen söyleyinde içimiz yansın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben araca 2850 dolar verdim.
    Eg lerin fiyatlari soyle diyim arkadasim 600 dolara zc sohc vtec aldi
    Benim internette bulabldgm rakamlar motor kusurlular 1000 ve assagisi
    Orta halliler 1000-1800 arasi
    Ek lar icinde fiyatlar assagi yukari ayni diyebilirim 2800 e kadar cikiyo orj leri

Ecupro Bodrum

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bn bi kosu camdan atlim vasiyetimide houstan gomun yaziyorum masallh iyi gunlerde kullanin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bn bi kosu camdan atlim vasiyetimide houstan gomun yaziyorum masallh iyi gunlerde kullanin
    Aman yapma ne gerek var Turkiye candir arkadaslar ben Turkiye yi cok seviyorum o baska ama salakca yapilan yanlislarda can sikiyo tabi oda ayri. Insallah hepiniz istedginiz yerlerde mutlu olursunuz

Ecupro Bodrum

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğulrlu olsun kazasız belasız şimdiden. Fotoları merakla bekliyorum

OnurJDM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlu olsun fotografları sabırsızlıkla bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben araca 2850 dolar verdim.
    Eg lerin fiyatlari soyle diyim arkadasim 600 dolara zc sohc vtec aldi
    Benim internette bulabldgm rakamlar motor kusurlular 1000 ve assagisi
    Orta halliler 1000-1800 arasi
    Ek lar icinde fiyatlar assagi yukari ayni diyebilirim 2800 e kadar cikiyo orj leri
    emekli fakir yada varoş arabasının ülkemizdeki fiyatını görünce gülesim geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet dün gece ilk işim jant kapaklarını sökmek oldu sonrasında bugunde gerekli siparişleri verdim.

gelicek ürünler:

aem v2 filtre
    kırmızı paspas takımı ön ve arka
    spoon tarzı aynalar
    jvc double din birazda müzik olsun önceki sahipleri arka hoparlörleri değiştirmiş, ayrıca jvc nin teybi vardı üzerinde ama hem eski hemde aux girişi falan yoktu.
    ngk bujıler
    sag sol muz tıpı sılecek

on kule gergısı dc sport tan sıparıs versem mı kararsız kaldım acıkcası, ayrıca egzoz ıcın gene dc sport catback mı tercıh edıyım yoksa baska bırsey mı dusunıyım onu bılemedım
    bu arada arka frenler kampana onları da ex in disk frenleri ile değiştiricem

Ecupro Bodrum

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun, ucup kacanlarin lafini dinlememen iyi olmus baslangic icin adam gibi bir araba almissin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun, ucup kacanlarin lafini dinlememen iyi olmus baslangic icin adam gibi bir araba almissin.
    sizlerin sayesinde dogru yolu bulduk, aklın yolu bırdır derler

Ecupro Bodrum

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk tamirciye gittiginde eski, v8, drift spec, sacma sapan seyler almadigina binlerce kez sukur edeceksin . Hosgeldin memlekete umarim kalici olursun.

e.adakale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel araç keşke ülkemizde de olsa.
    hocam fotoları çekerken geniş açı çek etrafı da görelim.
    HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk tamirciye gittiginde eski, v8, drift spec, sacma sapan seyler almadigina binlerce kez sukur edeceksin . Hosgeldin memlekete umarim kalici olursun.
    Bakalim yarin gidebilirsem gididem degismesi gereken bir parca var onu degistiricem. Birde genel bir baktiricam. Sayenizde oldu tesekkur ederim tekrardan.
    Hosbulduk diyelim, bende kalmayi umit ediyorum

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.adakale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah güzel araç keşke ülkemizde de olsa.
    hocam fotoları çekerken geniş açı çek etrafı da görelim.
    Eyvallah cok sagolun. Prof fotolarda gelicek merak etmeyin

Ecupro Bodrum

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı ugurlu olsun deısımden sonrakı halini cok merak edıyorum,takipteyim
    What Goes Around,Goes Around

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    600 dolara eg iyimiş
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler