Merhabalar
Ay başı yavaştan planladığım bazı şeyleri yapmaya başlayacağım inşallah.
İstanbulda bu işler için kimi önerirsiniz arkadaşlar ?
Merhabalar
Ay başı yavaştan planladığım bazı şeyleri yapmaya başlayacağım inşallah.
İstanbulda bu işler için kimi önerirsiniz arkadaşlar ?
Emre Kalkan
En hızlı 206'lar hangi garajdan çıkıyorsa orasını önericem tabiki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Emre Magic tabii kiHayırlısı olsun bizim arkadaşlarda Sonic 106yı getirecekler denk gelebilirsiniz randevunu al başlasın proje kazasız belasız şimdiden
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Abi mevzu tamam, garaj magic olucak o kesinleşti
Havalar toparlasın, inşallah gidicez. Yaptığı 206 lar belli zaten onlar ve sizlerin bir çok referansı fazlasıyla yeterli.
Listeyi toparlamaya çalışıyorum kafada, gerisini Murat ustayla halledicez artık
Emre Kalkan
bayburtlu herşeyden evvel bu tip modifiyelere girişmene sevindim , inşallah dilediğin gibi olsun herşey.
ne yaparsan yap tek kişiye ellet arabanı , magic referansları güzel ,hayırlısı olsun.
Dr.ECU
Bence bi akşam çıkıp gazlayalım
Eyvallah kardeşim sağol, fakat turbolamayı düşünmüyorum. Şuan için gerek duymuyorum, intercoolerin fena ama gördüm
Teşekkürler abi, dediğin gibi tek kişiden yanayım bende zaten ve aracı alıp ordan oraya dolaştıracak vaktimde olmuyor zaten.
Magic performance için karar kılındı şuan için, geriye kalan sadece bütçeyi ayırıp işe girişmek olucak
İlk etapta düşündüklerim ve yeterli gördüğüm işlemler, Forged piston, port polish işlemi, 17/77 kısa, son olarakta açık hava filtresi
İzmirlerden gelince haberim olsun abi, görüşelimTşekkür ederim bu arada
Emre Kalkan
Hemşerim takipteyim inşallah istediğin gibi bi sonuç çıkar ama magic kucumsencek yer değil adinin hakkini verir diye dusunuyorum
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
magic iyidir 206 konusunda.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)