Beyler biz toprak mı kaybettik yoksa başka bişey mi oldu ben tam çözemedim mevzuyu ona göre küfür edeceğim de..
Beyler biz toprak mı kaybettik yoksa başka bişey mi oldu ben tam çözemedim mevzuyu ona göre küfür edeceğim de..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
evren abi siyaset yapmak için açmadım tv de bakıyorum sanki operation black hawk nette farklı mezralara bakıyorum türkiye de neredeyse 90 sene sonra toprak kaybetti. tam anlaayamadım. ama önümde bir perde çekilmiş gibi.
O turbeye dokunurlarsa gerekeni yapariz diyodu birileri..
gereken aninda bosaltmakmis onu gorduk.ALLAH belanizi versin
bu suriye olayları olana kadar daha düne kadar süleyman şahı bilen bile yoktu.. kayıptır tabiki ama kaybedilen o kadar çok şey varki benim gözümde büyük bir şey değil..
siyaset yapmadan basit bir soru sorıyım bunlar gizli saklı şeyler değil biliniyor bütün gazeteler tv lerde haberlerde yazılıyor söyleniyor..
pkk işid saldırıları sırasında peşmergeye hiybe edilen 200 tank savar 20 ye yakında uçak savar aldı bunlar bilinenler.. helikopter düşüren silahlarında alındığı söyleniyor.. kısaca hızla silahlanıyorlar .. peki bu çözüm sürecinde tam tersine silahları bırakmak gerekmiyordu hadi onu geçdim bu kadar ağır bir silahlanma ne için ??? tank savar uçak savar ne için gerekli olabilir ??? cidden bilmediğim için soruyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
askerlik subesi kadar topragi koruyamadik , koruduk diye suan show yapiyorlar , ulan bu kadar toprak vatan sevginiz vardi da , basa geldiginizden beri sattiginiz km2 lerce topraklar nedir ?
TC : abi siz rahatsiz olmayin biz cikiyoruz zaten ...
ISID : hadi bakim , kobaniyi alamadik sizi cikarmak kolay oldu ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
REZALET.....
Çok değil 100 yıl önce vatan toprağına göz diken dünya ülkelerine kan kustururken şimdi terör örgütüne vatan toprağını savaşmadan teslim edip arkasına bakmadan kaçar hale geldik.. Alın size yeni dünya devi TÜRKİYE....
birde kaza sonucu asker şehit olmş acaba nası bir kaza olduda şehit oldu .. iyi p*k muş gibi övüünüyorlar birde ... kaçtık totomuz yemedi demiyorlarda
Hakkı Can Eryüzlü...
90 lıların türkiyesine laf ederler eski türkiye statükocu sistem diye o zaman minnacık bir kardak kayalığı için bile savaş çıkıyordu ama vermedik dik durduk..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Olm resmen korkak tavuk gibi kaçtık toprak kaybettik ama tüm haber siteleri destan yazmışız gibi anlatıyor.
Şaka mı bu? Soğudum lan ülkemden.
50 tank arasında ne kazası ya?
Üstüne kimseye haber vermeden gittik diyorlar oraya gidilen tüm yollar kürt peşmergelerin elinde. Nasıl haber vermeyeceksin anlamadım.
Adamlar mal mı;
- '50 tanklık bir birlik geliyorlar, üstelik türk bayrağı var heryerinde'
- 'yat oğğğliiiiiiim kediiidir o kediii'
Böyle mi geçtik kürt birliklerini?
Üstüne yıktık kendi toprağımızı bıraktık işide kaçıyoruz ama sanki amerikayı almış gibi seviniyoruz bu ne lan?
Ucuz algi yonetimidir. Cahil secmenler icinse buyuk bir basari gibi gorulur. Standart oyun, gundem degistirmek icin fazla destansi ama cahil uzerinde adeta ISTANBUL'UN FETHI etkisi yaratmistir. Allah sonumuzu hayir etsin.
Yaptığım askerlikten de,kendimden de ülkemden de iğreniyorum ciddi cidd her santimi kanla yıkanan bir ana kara var. Ve sembolik olup olmaması fark etmez ana kara dışında ki tek toprağımızdan tek kurşun sıkmadan geri çekildik. 100 araç 49 tanesi M60A3 tankı geri kalan da ZPT,ZMA 500 küsür piyade... resmen gösterişli geri çekilme yaptık inananmıyorum hala idrak edemiyorum.
alintidir.3 adım öteye taşıyıp "türbe suriyede başka bir yere taşındı" diye propaganda yapmak da anca akp denen sürüye yaraşırdı...
türbe daha önce de taşınmıştı ancak yeri üç aşağı 5 yukarı benzer tutulmuştu?
neden?
çünkü o türbede asker tutmamızın nedeni mezar bekçiliği yapmak değildi. türbenin gerçek anlamı bölgedeki türkmenlerin arkasında olduğumuzu göstermek amacını taşıyan bir hatırlatma, bir güç gösterisiydi...
şimdi artık yok. türkmenlere hem mecazen, hem fiilen "başınızın çaresine bakın sizi bölgedeki kürt katillerle başbaşa bıraktık" dedik dün gece...
hem akpli hem türk olunmaz... hep derim gene haklı çıktım.
büyük olasılıkla seçimler öncesi fazla arıza çıkarmamaları için ayrılıkçı kürtlere bir parmak bal çaldılar. onlar da "türk ordusunu kürdistanın kalbinden defettik" propagandası için kullanacaklar.
bir taşla iki kuş hem iç güvenlik yasasının meclis toplantısında çıkan skandalı gündemden çıkarttılar hem de pkk'ya seçim rüşveti verip, güneydoğu ve doğuda seçim yatırımı yaptılar...
türkler, türkmenler, türklük, devletin itibarı mı?
akp ne zaman bunları düşündü ki?
hem akpli hem türk olunmaz...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)