FF'de boya koruma Başaranda coil derken ısındım arabaya fazlasıyla.
Coil sonrası o saçma süspaniyondan kurtuldu araba, araba gibi araba oldu Her clioya fabrika çıkışı direk coil şart.
Fotoğraflar sayfa 2'de
8 senelik 307 serüveninden sonra zorunlu değişikliğe gittim. O mu bu mu derken filo tanıdık ciddi indirim alınca,fiyatlara güncelleme gelmeden bir günde bakıp karar verip bayinin elinde kalan son 2014 clioyu aldım. Ne donanım ne renk seçme şansım olmadı, daha iyi oldu seçenek çok olunca karar veremiyor insan
İlk olarak app plaka, sonrasındada 5cm kadar bastım aracı biraz ısınırım diye ama yok şahtı şahbaz oldu, bazı açılardan hala çok tipsiz geliyor./ Önlere başaranda coil yaptırdıktan sonra araba ilk halinden daha konforlu oldu. Arka soğuk presin verdiği bir rahatsızlık var hala, spor yay almayı düşünüyorum arkalar için.
İç mekanı 307den sonra çok sıkıntılı, sürüş sırasında alan acayip dar geliyor, 2000km oldu hala koltuk, direksiyon ayarını tutturamadım.
Daha önce varmıydı dikkat etmedim ama sanki aracı bastıktan sonra depoyu fulleyince dalgalanma sesi geliyor içeri.
Bilmem ne ses sistemi var ama 307nin orjinal kolonlarına taktığım pioneer kadar güzel sesi yok.
Ivır zıvır ne varsa koymuşlar özellik olarak ama arka tekere disk fren koymayarak bir clioya biniyosunuz akıllı olun mesajından vazgeçmemişler.
307 bunun kadar hızlanmadığındanmıdır nedir frenleri daha kötü gibi geldi clionun. / 15000de fren balataları bitti, serviste değişim oldu frenler daha güven veriyor şuan.
Yakıtı ciddi anlamda daha az, gidişi ciddi anlamda daha güzel.
Tozlu topraklı, çakıllı yollarda lastiklerin fırlattığı her zerreciğin davlumbazlara vuruşunu içeriden dinliyosunuz. 55 bin yazmışlar liste fiyatına bu bence ayıptır artık.
307mi çok seviyodum ondanmıdır bilmiyorum ama çok basit geliyor bu araba bana 307den sonra. Arabanın taban halısını bile sadece görünen yerlere kadar yapmılar, eğilip bakınca pedalların arkasında direk aracın sacını görebiliyorsunuz.
Son susrucu kat iptali, sonrasındada bir yazılım yapmak istiyorum ama orasında sensör mensör vardır diye garantiden sıkıntı yaşarım diye beklemedeyim.
İlk hali
5 cm
[URL=http://s1085.photobucket.com/user/huseyinturk/media/DSC_0145_zpsxgripexq.jpg.html]
http://i1085.photobucket.com/albums/...psxgripexq.jpg
"