Merhaba
Pazartesi ya da salı günü Bursa'da bir araç bakacağım. Jeep Patriot. Bunu götürüp gösterebileceğim, tanıdık bir usta var mı? Bilen eden varsa söylerse sevinirim.
İyi günler.
Merhaba
Pazartesi ya da salı günü Bursa'da bir araç bakacağım. Jeep Patriot. Bunu götürüp gösterebileceğim, tanıdık bir usta var mı? Bilen eden varsa söylerse sevinirim.
İyi günler.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Güzel olur Bosch servis, araç dizel zaten motoruna da bakarlar. Ben genel anlamda gayet güzel bakabiliyorum, ama işin uzmanı sonuçta, belki bu modellerin atıyorum enjektörü pompası arızalanıyordur, onlar da anlarlar. Güzel tavsiye teşekkür ederim.
Başka alternatifler de alabilirim, ne kadar çok o kadar iyi.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Sagolun tesekkur ederim. Yetkili servis nerede var bursa'da? Jeepe bakan?
mengerler var servis olarak İstanbul tarafından gelirken Bursa girişinde sayılır ama ekspertiz yapıyorlar mı bilgim yok
tesekkur ederim hepinize. Sali gunu icin anlastik, biri yukarida yazmisti sagolsun belki ona gideriz, denk gelirse. Iyi gunler, tesekkur ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)