Tamamen amatörce hiçbir ön hazırlık olmadan uygulamıştım.
Tamamen amatörce hiçbir ön hazırlık olmadan uygulamıştım.
Byte-R
instagram: dogancglr
Evet nerdeyse etkisini hic kaybetmemis, ama tavan ve kaputtaki durumada bakmak lazim hocam. Kapi ve camurluklarda etkisi daha da azaliyor.
Bu arada benimde 10ay bitti. Bende onumuzdeki hafta yikarken bi boncuk fotosu ekleyecegim. Bakalim ne alemde. Arac ayda 1 sadece sonax sampuan ve cift kova ile yikandi. Surekli kapali garajda. Metal coat ile destekleyip 1,5 sene korumasini planliyorum.
cilamı bu nedir tam anlamadım aracın rengini canlandırıyomu ?? ben nxt yapıyorum ayda bir bunu yapsam dahamı iyi
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Nasiol ZR53 nano kaplama urundur. Dogru uygulama ve etkin bakimla 12 aydan fazla yuzey koruma ve parlaklik saglayacaktir.
Nano kaplamali araclarda su iticiligi daha da arttirmak icin 6 ay aralikla arac temiz ve islakken yalnizca Kil yapin ve durulayin sonucu cok seveceksiniz
Nxt birlesenleri ile tamamiyle farkli bir urundur, uzun vade dayanmaz yalnizca derin ve parlaklik iceren polimerlerle boya yuzeyine oturur ama tutunmaz. Nano kaplama ise kurleserek boya yuzeyine tutunur, oncesinde mutlaka polisaj yapilip yuzeydeki yag ve cilalarin arindirilmasi gerekir. Sonrasinda uygulamasi en basit , uygun ve iyi sonuc veren nano urunlerden biridir. Amator cekimde olsa bir test videosu var :
https://www.youtube.com/watch?v=MeIhgNDl7Ho
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)