Sonunda hayallerimi gerçekleştirmiş oldum, muvaffak ı liseden tanıyorum aynı lise'den mezunduk. Sonrasında koptuk tabi ben bodrumda kaldım o istanbula gitti falan filan derken sene 2013 sanırsam bir baktım 200sx dolanıyo kırmızı bol sesli falan dedim kim bu tanışmam lazım bi baktım muffynaber nasılsın faslı derken dedim biraz dolaşalım 200sx namı değer "ngz"
özledik kendisini.... bir yandan walbro benzin pompasının sesi bir yandan düz borunun sesi derken bi baktım aşık olmuşum
ilk görüşte aşk böyle birşey olsa gerek... gel zaman git zaman nasıl ederim, yaparım derken olmadı tabi bir türlü 200sx alamadım hatta az daha muffy nin aracı alıyodum sonradan clio 182 rs aldım
zaman bu zamanaymış amerika'da staj nedeniyle buraya geldim texas houston a gelmeden önce hep almak içimde vardı sonra vazgeçtim, gittim civic coupe yi aldım ama insanın içindeki aşk kabardı mı olmmuyo
dün gene ***** amerika nın sahibinden enine bakarken aracımla karşılaştım fiyatı diğer araçlara göre uygundu dedim bir mesaj atıyım yazıştık falan derken dün dedim aracı alıyorum görebilirmiyim kalktım gittim 30 dkka lık mesafe gece oldu tabi ama yılmadım genede baktım araca ettim, sahibiyle anlaştık iyide bir fiyata aldım 1000 dolar aracım 90 model s13 hatch
araçta s14 kasa ka24de motor swaplı. inşallah aracın eksiklerini tamamlayıp güzelce fun ve drift car olarak kullanıcam. belki ca18det swaplayabilirim durumuma bağlı olaraktan
önce aracın eksiklerini tamamlayıp potansiyelini görme düşüncesindeyim. aracı bugün komple içiini söktüm önde kapı içi ve gögüs dışında birşey kalmıycak arka taraf komple sökük nede olsa öncümüz "ngz"
![]()
spec olarak ca18det geçme planım var olmazsada
f/e/h ve gerekli gördüğüm yürür aksam üzerine yoğunlaşıcam. şimdilik 2 adet foto var sökerken hiç foto çekmedim kusura bakmayın
![]()