YGS sonuçları için;
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2805
Abiler şuan üniversite öğrencisiyim.Merak ettiğim aynı anda ikinci bir dört yıllık bölüm okuyup okuyamayacağım.Bilgisi olan var mı ?
YGS sonuçları için;
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2805
Abiler şuan üniversite öğrencisiyim.Merak ettiğim aynı anda ikinci bir dört yıllık bölüm okuyup okuyamayacağım.Bilgisi olan var mı ?
Beklentimin altında oldu ama yapacak bişey yok dil bölümü okuyorum ygs - 3 271 puan aldım.Artık hayırlısı lysde çaresine bakacaz.
sınava giren tüm kardeşlerin allah yardımcısı olsun, ama şu gerçekmiş bak ilerde demedi demeyin.
Üniversiyede çalıştığım kadar çalışsam TR derecesi yaparım derdi bize büyükler, hadi len derdik. Bu harbi gerçek, eğer mühendislik ya da tıp gibi ağır bölüm okuyorsanız ve ortalama yapma iyi derece planlarınız varsa hayatınız kararıyor.
bizim kayınço telefonlara cevap vermiyodu merk ettik eve gittik şimdi yatağa yüzüstü yatmış tuhaf sesler çıkrarrak ağlıyorzor attım kendimi dışarı ( :
Konu çok iyi olmuş 24 saatlik çalışmamla barajı geçmişim türkçede çözdüğüm 30 sorunun 22 doğrula şimdi merak ettiğim konular lys sınavı nasıl olucak ilk türkçe sosyal bilimler diye 4 parça sınav yapıp sonra türkçe kimya diyemi bölcekler
Diyer sorum sınavı sonuç belgesini çıkartmalımıyım çok teşekkür ederim şimdiden
beyler iş yapın çalışın tırmalayın üniversitede para yok![]()
Birini açıköğretimden birini örgün öğretim olarak okuyabilirsin
o degil de adamlar optik okuyucuya vtec takmışlar heral de 4 günde okudularSınava iyi girmemisim barajı gecemezdim
yüzde 68.89 u geçebilmiş barajı
Bende makarasına girdim, açıköğretim için. Matematik-Fen'den hiç bir şey hatırlayamadım, 6 yıldır hiç görmediğim alanlardı sonuçta... Mat 3 net, Fen 8 net ile ygs-3'te 347.000. olmuşumÖsym en büyük golü 4 günde okuyarak attı öğrencilere. Bugün kaç ailenin huzuru kaçtı kim bilir
Allah yardımcınız olsun...
Real Cars, Real Roads.
Bende girecektim sınava ama 50 lira çok yavzormuş bu sene ama moral bozmayın arkadaşlar zorsa herkese zor önemli olan sıralamanız puana takılmayın
Özet olarak: haşırt.
gecmiş senelere göre çok alakasız bi sınavdı giren arkadaşlara gecmıs olsun lysye bakacağız artık , normalde dersanede 70 net altı yapmıyordum sınavda 52 net yapmısım , neyse 200.000 sıralama yapmısım
Öncelikle herkese geçmiş olsun.Sosyal yetişse ilk aşama için hedef tutacaktı ama sosyalden 2 soru yapınca 31k geldi.Eğer sosyalden 25 net yapsam 9-10k geliyordu.Artık lys de 10k ya çekmeye çalışacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)