Herkese iyi forumlar, lastik ve janttan anlayan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Yaklaşık 1 sene önce 17" Advan RGII jant aldım aracıma 2. el idi, üzerine dunlop lm703 taktım 215/45/17 çok uğultu yapıyordu özellikle 80 den sonra kamyon gibi oluyordu, ayrıca yanakları son derece kuvvetli olmasına karşın inanılmaz darbe alıyordu trim titreşimlerim artmıştı. Aracımda 4 lastik başaran coil var şuanda, genel olarak orta ayarlarda kullanıyordum yalnız şöyle bir durum var, 16" ecsta spt kumholara geçtiğimde (205/55/16) ses sıfıra iniyor neredeyse, sadece üstünden geçtiklerimin sesini alıyorum ( su birikintisi küçük çakıllar vs.) dip basıkken. Lastik hakkında çok şikayet okuyunca sıfır 215/45/17 Nankang NS-20 taktım önlere. Ses çok az azaldı gibi, konfor ufaktan arttı ama yüksek hızlardaki uğultu devam ediyor (80 sonrası.) araç iyiden iyiye titremeye başladı 17 leri kullandıkça. yanağın da çok ince olduğunu düşünmüyorum bir fikri olan var mı ? sorun amortisör veya alt takımda olabilir mi ?