User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ankara- Bilgili bir vücut geliştirme uzmanı

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ankara- Bilgili bir vücut geliştirme uzmanı

Herkese selamlar,
    3 sezon basketbol oynadım, öncesinde de 2 yıllık taekwondo geçmişim vardı.
    Bel fıtığı sebebiyle artık 3 adım bile koşamaz hale geldim. Vücut geliştirme yapmak istiyorum (gerçekten istiyorum, psikolojik bi mesele oldu benim için)
    Ama belimdeki sıkıntı ilerlerse, benim için daha zorlu günler olacak diye korkuyorum. 21 yaşında, böyle sıkıntılar çekmek çok üzüyor beni.
    Beni doğru yönlendirebilecek bir hoca/eğitmen tanıdığınız var mı? Bu hakikaten hayati bir risk olur benim için, 3-5 kuruş için bu riski almayacak insanlar arıyorum. Kasaplarla hata yapmak istemiyorum.
    Herkese teşekkür ederim.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada gittiğim beyin cerrahi, ortopedist, fizik tedavi uzmanlarının hepsi asla ağırlık kaldırmayacaksın/masa tenisi bile oynamayacaksın dedi. Durumum ameliyatlık değil, ama günlük hayatımı sürekli kısıtlıyor.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlarin gotune koy banada oyle dediler suan 180 kg deadlift yapiyorum Duzelmiycek durum diye bir sry yok
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlarin gotune koy banada oyle dediler suan 180 kg deadlift yapiyorum Duzelmiycek durum diye bir sry yok
    Cem abi çareyi neyde buldun?
    Alıntı AhmetKadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah abi gidip bir görüşeyim.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem abi başka bir konuda ters mekik yaparak bel kaslarını güçlendirince geçtiğini söylemişti onu bir dene istersen ama tabi 1-2 ay sürede değilde 6ay civarı filan etki gösterir diye düşünüyorum.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem abi başka bir konuda ters mekik yaparak bel kaslarını güçlendirince geçtiğini söylemişti onu bir dene istersen ama tabi 1-2 ay sürede değilde 6ay civarı filan etki gösterir diye düşünüyorum.
    Ters mekik tavsiye etmişti doktor ama sonrasında spor yapamayacak olma fikri beni bitirdi resmen.
    Günlerim stres içinde geçiyor.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki tene fıtıgım vardı yıllardır agırır gecerdı ezdirirdim yogurttururdum bi şeklide geçerdi taki gecen temmuz ayında deadlift yaparken fıtık kırıldı bildiğin kırıldı ama mr da net gözle görülür vaziyettte kırılan parçaların jilet gibi omurilikteki sinirleri doğradıogıda görüldü acil ameliyata girdim ameliyata kadar ayak parmarımdaki his tamamen gitti sol bacagımdaki güç tamamen yarıya indi cok sükür iki operasyon birden geçirdim 6 saat sürdü ameliyat ve hala agır kaldıramıyorum çok sükür parmaklarım ve ayagımdaki his kaydı düzeldi ama yarım gitti gibi hissediyorum kilolarla dalga gecen adamdım simdi salona ugrayamıyorum. demem oki sen sen ol dikkatli ol her doktor adam gibi degildir tabi çogu para için yat kesicem der ama her hocada ya bişey olmaz benim kaynımdada var yaa buhabbeti yapar onlarada dikkat et !!!!
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki tene fıtıgım vardı yıllardır agırır gecerdı ezdirirdim yogurttururdum bi şeklide geçerdi taki gecen temmuz ayında deadlift yaparken fıtık kırıldı bildiğin kırıldı ama mr da net gözle görülür vaziyettte kırılan parçaların jilet gibi omurilikteki sinirleri doğradıogıda görüldü acil ameliyata girdim ameliyata kadar ayak parmarımdaki his tamamen gitti sol bacagımdaki güç tamamen yarıya indi cok sükür iki operasyon birden geçirdim 6 saat sürdü ameliyat ve hala agır kaldıramıyorum çok sükür parmaklarım ve ayagımdaki his kaydı düzeldi ama yarım gitti gibi hissediyorum kilolarla dalga gecen adamdım simdi salona ugrayamıyorum. demem oki sen sen ol dikkatli ol her doktor adam gibi degildir tabi çogu para için yat kesicem der ama her hocada ya bişey olmaz benim kaynımdada var yaa buhabbeti yapar onlarada dikkat et !!!!
    abi aynen durum oyle işte..
    doktorum sagolsun çok iyi bir beyin cerrahı, kendisi de aynı tavsiyeleri verdi bana sakın ola ameliyat etmek isteyen doktor olursa güvenme illa olmak istiyosan da bana danış önce bi bakalım durumuna ama şu an asla gerek yok dedi.
    ama abi işte spor yapamamak, yarım erkek olmak gibi geliyor beni anlıyorsunuzdur. Eşinin sevdiğinin çocuğunun yanında ya ben şunu yapamam belim ağrıyor demek istemiyorum, 3-4 çocugu omuzlarıma oturtup mahallede tur attırırdım eskiden, şimdi 4 yaşındaki kız yegenımı kucaklayamıyorum korkudan bişey olacak diye.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktorum sagolsun çok iyi bir beyin cerrahı, kendisi de aynı tavsiyeleri verdi bana sakın ola ameliyat etmek isteyen doktor olursa güvenme illa olmak istiyosan da bana danış önce bi bakalım durumuna ama şu an asla gerek yok dedi.
    ama abi işte spor yapamamak, yarım erkek olmak gibi geliyor beni anlıyorsunuzdur. Eşinin sevdiğinin çocuğunun yanında ya ben şunu yapamam belim ağrıyor demek istemiyorum, 3-4 çocugu omuzlarıma oturtup mahallede tur attırırdım eskiden, şimdi 4 yaşındaki kız yegenımı kucaklayamıyorum korkudan bişey olacak diye.
    Seni korkutmak için söylemiyorum ama bel fıtığının şakası yok,

Annem 3 defa ameliyat olmak zorunda kaldı. 2 tanesi 15 gün ara ile oldu, fıtık sinirlere bası yaptı ve sol ayak his kaybı % 95 civarındaydı.

ve buna sebep olan şey sadece 2 kiloluk poşet kaldırmak ve yanlış hareket etmek.

Spor yapamamak evet kötü birşey ama elinin ayağının tutmamasından daha kötü değil.

Hangi fintnes / bb hocasını bulursan bul uzmanlığı senin rahatsızlığın ile alakalı olmadığı için doğru yönlendireceklerini sanmıyorum.

Biz 7 ay yanlış tedavi yüzünden felç kalarak ve neredeyse sinir'i tamamen kaybedecek şekilde yaşadık.

Çok şükür şuan durumu iyi. O yüzden çok ama çok dikkat et daha çok gençsin.

Rabbim sana da acil şifa nasip etsin.

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert önen e ulaş hocam
    On3R
    R-Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni korkutmak için söylemiyorum ama bel fıtığının şakası yok,

Annem 3 defa ameliyat olmak zorunda kaldı. 2 tanesi 15 gün ara ile oldu, fıtık sinirlere bası yaptı ve sol ayak his kaybı % 95 civarındaydı.

ve buna sebep olan şey sadece 2 kiloluk poşet kaldırmak ve yanlış hareket etmek.

Spor yapamamak evet kötü birşey ama elinin ayağının tutmamasından daha kötü değil.

Hangi fintnes / bb hocasını bulursan bul uzmanlığı senin rahatsızlığın ile alakalı olmadığı için doğru yönlendireceklerini sanmıyorum.

Biz 7 ay yanlış tedavi yüzünden felç kalarak ve neredeyse sinir'i tamamen kaybedecek şekilde yaşadık.

Çok şükür şuan durumu iyi. O yüzden çok ama çok dikkat et daha çok gençsin.

Rabbim sana da acil şifa nasip etsin.
    Annenize acil şifalar dilerim..

İşte bu durum da beni çok korkutuyor. Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Zaten işte bu sıkıntılı durumlardan ötürü aylardır çöp bile kaldıramıyorum. Çıkmazdayım açıkcası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bir çok doktor hemen keselim biçelim modunda 4 adet belimde 1 adet boynumda var sol bacağımda %40 his kaybı vardı.Ameliyat dedi doktorlar.Gittiğim karyopraktist resmen ufkumu açtı.Doktorlar asla spor yok koşma yok vs vs bir sürü yasak saydılar.Karyopraktiste gittim mantıklı açıklamasını yaptı.Sırt kaslarını güçlendir.Yüz , yürüyüş yap, merdiven çık vs ağırlık kaldırabilirsin ama belinle değil çömelip kol ağırlığınla eşit olacak şekilde.Şu an pek sıkıntım yok düzenli spor yapıyorum.Doktora gittim zaman 135 kg idim.Şimdi 107 kg yim halen yediğime içtime dikkat ediyorum.Sana masatenisi vs oynama dememelerinin sebebi ani hareket tek sıkıntı bu.Arka cebinde cüzdan taşıma , yataktan kalkarken yan dönüp öyle kalk vs böyle gidiyor.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içki içmem ama suan efkar yaptı bana gel yanıma içicez valla kardesim aynen yasadıklarımı hissettiklerimi yazmıssın seni çok iyi anlıyorum. sülalenin hamalıydım simdi sen dur dıyolar birsey oldugunda bunalıma giriyorum. babam fenalaştı ameliyatımdan 3 ay sonra ambulansa konulcak bana babamı kucaklatmadılar ki ben tek basıma 90 kiloluk adamı alır hastahaneye tasırdım !! seni cook iyi anlıyorum ama çok karamsar olma ameliyat olup suan yarısmaya giren cok arkadsım var birde güreşçi olup fıtıgı olmayan adam cok az vardır hepsi masör ve antırenmanla ayakta aslan gibi duruyolar onun için emin ellere kendini bırak belini kuvvetlendirmeye devam et
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içki içmem ama suan efkar yaptı bana gel yanıma içicez valla kardesim aynen yasadıklarımı hissettiklerimi yazmıssın seni çok iyi anlıyorum. sülalenin hamalıydım simdi sen dur dıyolar birsey oldugunda bunalıma giriyorum. babam fenalaştı ameliyatımdan 3 ay sonra ambulansa konulcak bana babamı kucaklatmadılar ki ben tek basıma 90 kiloluk adamı alır hastahaneye tasırdım !! seni cook iyi anlıyorum ama çok karamsar olma ameliyat olup suan yarısmaya giren cok arkadsım var birde güreşçi olup fıtıgı olmayan adam cok az vardır hepsi masör ve antırenmanla ayakta aslan gibi duruyolar onun için emin ellere kendini bırak belini kuvvetlendirmeye devam et
    abi işte aynı durum öyle.. boyum 1.98, adım burak ama annemin köyünde herkes yiğit derdi..
    emin eller olarak kime bırakıcaz abi işte onu bilmiyorum, fizik tedaviye başlayıp sonra ufak ufak salona mı gitsem napsam bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada babaya geçmiş olsun bir sıkıntı yok inşallah?

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ameliyat olmak riskli mi bu yaşta?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ameliyat olmak riskli mi bu yaşta?
    her yaşta riskli ve kesin çözüm olmadığı için, önerilmiyor.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara balgatta re-born var. Sahibi himmet abi. Paragöz biri değildir ayrıca gerçek bir sporcu kendisi. Derdini anlatırsan yardımcı olmaya çalışır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)