Konu açmak yeni nasip oldu herkese keyifli forumlarİyi kötü fikirlerinizi bekliyorum neler eklenebilir.
resim yüke
![]()
Konu açmak yeni nasip oldu herkese keyifli forumlarİyi kötü fikirlerinizi bekliyorum neler eklenebilir.
resim yüke
![]()
aracınıza maşallah Allah kaza bela göstermesin
şahsi fikrim jantlardan kurtulmanız aracınıza daha yakışacak bir jant takmanız, beşiktaş baskı app yakışacaktır jdm plakalıkları da ben yakıştıramıyorum,egzoz uçlarıda kötü duruyor sislerde çıksa daha iyi görünebilir
kısacası güzel bir jant egzoz plakalar güzel bir lip alçalsa vs.falan gayet şık durur kapılar direksiz falan lantisler güzeldir biraz uzun oldu kusura bakmayın tekrar maşallah![]()
küçük detaylarla çok daha tatlı olur , kazasız belasız günlerde kullanasın![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Gule gule kullanin aracinizi. Eklemek degilde cikartilcak cok sey var sankistandart haline getirin plakalik dahil sadece basik olsun bence
Maşallah kıymeti az bilinen bir arabadır nacizane tavsiyem size yanlış anlaşılma olmasın orjinal daha güzel duran bir arabadır kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Egzoz uçlarını bi arkadaş hediye etmişti o yüzden onlara dokunamam16 jant arıyorum zaten ama kararsızım konfor bakımından araç viraj aracı olduğundan bmw m serisi tadında sertliği var diğer dediklerinizide uygulayacağım teşekkürler.
Yorumlarınız için teşekkürler Allah kimseye kaza yüzü göstermesin
Sisleri söküp gündüz led'i planlıyorum ama orjinal durmalı acaba liplerde led yerleri oluyor onlardan mı alıp taksam. Teşekkürler
Bu araçda basıklık düşünemiyorum hocam bu haliyle altını vuruyoruz çoğu yerde anca air olacak araca binerken inerken bile zorlanıyor insan emekleyerek binerim sonraTeşekkürler
Teşekkürler bana ilk geldiğinde tanınmayacak haldeydi kaputta enteresan stickerlar kenarlarda ledler falan altında mavi neonlarTeşekkürler yorumlarınız için fabrika çıkışına çevirmeye çalışıcam
![]()
Maşallah kazasız belasız
İlk işiniz JDM plakalıklardan kurtulmak olsun ; sonrasından bıraz basmak ve daha ıyı bır jantla mukammellık yakalanabılır
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
İlk Maşallah diyelim jantları beğenmedim sis farları da emanet gibi duruyor onun haricinde güzel ve keyifli bir araç kazasız belasız sürüşler![]()
ooo tanıdım bi yerlerdenmaşallah Volkan arkadaşların dediği gibi ufak değişiklikler çok daha güzelleştirecektir.
IuIkIgI
Ön plaka ve plakalık+ arka plakalık+ sisler+maske çıkartılsa çok güzel durur. Aracınız temiz maşallah
Harika duruyor, temiz Lantis bulmak piyasada zor... Kıymetini bilin derim. Allah kaza bela vermesin, Mazda Garaj'a da bekleriz...![]()
41 K gorunce vay hemşerim demeden geçemedimguzel bi r16 jant takimi, sislerin daha düzgün sabitlenmesi ve aracin alcalmasiyla dahada guzel olacaktir. Masallah araciniza
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)