User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İstanbul Park Otoparkında Bir Cabrio :)

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İstanbul Park Otoparkında Bir Cabrio :)

Geçenlerde yolumuz düşmüştü biraz izleyelim arkadaşları dedik ama özellikle bu cabrio 131 çok hoşumuza gitti, arabasına ve cesaretine hayran kaldık.

Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok tatlılar yaaaa.....

Hurdaya çıkarma 2000 yillara gelsin bir an önce diye dua eder olduk...

BarVtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam yapma sadece kuş serisine gelse yeter 1999 accor sahibiyiz şurda

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi şu arabalardan kaç milyon tane üretildi yaa
    ne zaman biticek ne zaman kökü kuruycak bunların

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla en son bu geçen pazar kurtköy istanbul parkın etrafın da yapılan organizasyona 2 saat uğradım , birçok otomobil buluşmasına fuara vs gitmiştim , uzun süredir bu kadar kötüsüne denk geldim , kuş serilerini tabiki aşağılamak haddime değil gayet güzel klasik araç gibi bakıp binenlerde var içimizde arkadaşlarımızda da var ancak orda olmanızı ve olanları görmenizi isterdim kaza dersen var arabası yanan dersen var valla artık kaldırmaları lazım şu arabaları trafikten bize tehlike oluşturuyor.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah belamı vermesin ama bende merak ediyorum bu sayıyı. Tam olarak bilen var mı kaç tofaş üretildi ? Her gün onlarcası hurdaya çıkıyor ama hala bitmiyor
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lütfen forumun cevaplayamayacağı sorular sormayınız.. üyeler olarak toplu halde tribe giriliyor.. yıllarca bu sorunun cevabını arattırmayın lütfen rica ediyorum
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taşkınlık yapan tofaş serisinden başka araba yok arkadaş bu arabayı arakadan itiş yapan mühendisin kafasına ben. Hayır dönmüyor da dönse bişi demicem geçende biri artis artis kavşakta yanlamaya kalktı dönere çıktı keriz, bir türlü anlatamadık bu arabada dönecek ne şase rijitliği var ne diferansiyel var ne de motor var nede torq var. Arabanın aktarma organları rezalet zar zor patinaj çekiyor bunlarda "drift yapcaz kankii" diye seviniyorlar hey Allahım ya

Mühendis yapıcaktı önden çekiş neyse onda da el freni çekerlerdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taşkınlık yapan tofaş serisinden başka araba yok arkadaş bu arabayı arakadan itiş yapan mühendisin kafasına ben. Hayır dönmüyor da dönse bişi demicem geçende biri artis artis kavşakta yanlamaya kalktı dönere çıktı keriz, bir türlü anlatamadık bu arabada dönecek ne şase rijitliği var ne diferansiyel var ne de motor var nede torq var. Arabanın aktarma organları rezalet zar zor patinaj çekiyor bunlarda "drift yapcaz kankii" diye seviniyorlar hey Allahım ya

Mühendis yapıcaktı önden çekiş neyse onda da el freni çekerlerdi
    Neden öyle diyosun ki ben çok seviyorum özellikle haftanın belirli günleri kendimi onlara adıyorum ve seyretmeye gidiyorum çok seviyorum ben lütfen kırıcı olmayın

Şu ortamı en elit yerde bulamazsınız tamamen makara doğal bir ortam yerlerinde incelemenizi özellikle tavsiye ederken sözlerimin sonuna muhteşem bir kazayla sonlandırıyorum bir kaza daha vardı aslında asılı kalmıştı çocuk aşağı doğru ama onu denk getiremedim neyse iyi eğlenceler

https://www.youtube.com/watch?v=TvK0A-FXs70

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden öyle diyosun ki ben çok seviyorum özellikle haftanın belirli günleri kendimi onlara adıyorum ve seyretmeye gidiyorum çok seviyorum ben lütfen kırıcı olmayın

Şu ortamı en elit yerde bulamazsınız tamamen makara doğal bir ortam yerlerinde incelemenizi özellikle tavsiye ederken sözlerimin sonuna muhteşem bir kazayla sonlandırıyorum bir kaza daha vardı aslında asılı kalmıştı çocuk aşağı doğru ama onu denk getiremedim neyse iyi eğlenceler

https://www.youtube.com/watch?v=TvK0A-FXs70
    Öyle dandik araba düşün ki şağ taraftan hasar alıp sol tarafı yamulsun
    Kast ettiğim buydu hamur gibi araba, Çekiyorsun el frenini sağa kırdın ya arka sol çamurluk yere teğet geçiyor. Bak idda ediyorum başka hiç şasede bunu göremezsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence güzel beş liraya kadar ( dededen ) falan bulsam nar çiçeği alır binerim arka koltuklara poşet geçiririm yağmurdada çıkarmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak kaza yaptıktan sonra yeşil t-shirtlü çocuğun honda ya doğru yürümesi efsaneydi
    Arkadaşım bu virajdan çok bahsetti yanlamayanı gondikliyormuşsunuz doğrumudur

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amk spor gazetesi amerikada tarlalarda ufoluların yapıldığına inanılan yuvarlak garip şekiller var bide bize bak şayinlerin kabak lastikle boş otoparkda çılgınca sıfır izleri
    Hayır işin garibi ikisininde bi açıklaması yok neden niçin nasıl ?
    Yada bi şahinci ufo kaçırdı dönüyo oralarda
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak kaza yaptıktan sonra yeşil t-shirtlü çocuğun honda ya doğru yürümesi efsaneydi
    Arkadaşım bu virajdan çok bahsetti yanlamayanı gondikliyormuşsunuz doğrumudur
    Aynen kardeşim ha gayret az kaldı 1500 mesaj olmana az daha zorlarsak bu gece başarıcaksın ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye mi aldın ya canım yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim ha gayret az kaldı 1500 mesaj olmana az daha zorlarsak bu gece başarıcaksın ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye mi aldın ya canım yaa
    Kardeşim bak biri laf attı mesaj kasıyorsun diye bütün millet ordan yürücek anlaşılan yol alın biraz. Ayık olun. Biri bir şey söylüyor 40 kişi aynı yerden yürüyo. Kaskım sarı olmuş Umrumda Değil değil Tüm mesajlarım silisin yine Umrum da olmaz. Ben Buraya muhabbet için geliyorum. Mesaj olayına bu kadar çok takıldığına göre yediremiyorsun heral de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bak biri laf attı mesaj kasıyorsun diye bütün millet ordan yürücek anlaşılan yol alın biraz. Ayık olun. Biri bir şey söylüyor 40 kişi aynı yerden yürüyo. Kaskım sarı olmuş Umrumda Değil değil Tüm mesajlarım silisin yine Umrum da olmaz. Ben Buraya muhabbet için geliyorum. Mesaj olayına bu kadar çok takıldığına göre yediremiyorsun heral de.
    kah kah kih kih başka ciddi lafların varsa yaz ciddi olmak istediğimde girer okurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kah kah kih kih başka ciddi lafların varsa yaz ciddi olmak istediğimde girer okurum
    Yemin ediyorum bu forum tam uçurum var bir yerde bilgili ve saygılılar- Bir ise yerde senin gibi özentiler başkalarının yazdıklarına saklananlar , Taşla bakalım çocuk sende eğleniyorsun işte ne güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ediyorum bu forum tam uçurum var bir yerde bilgili ve saygılılar- Bir ise yerde senin gibi özentiler başkalarının yazdıklarına saklananlar , Taşla bakalım çocuk sende eğleniyorsun işte ne güzel
    Mesaj kasma kardeş pm atta ciddiyetini anlat biraz daha gülmemi sağla tedavi amaçlı yararsın adama eee anlatsana biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesaj kasma kardeş pm atta ciddiyetini anlat biraz daha gülmemi sağla tedavi amaçlı yararsın adama eee anlatsana biraz
    Şansını zorlama kardeşim bak. Benim bu forumda yazdığım konular sınırlıdır. Aç profilime bak. Kimseye bir şey kanıtlayacak değilim. post editlemek-post kasmayı idrak edememişsin git onu bir öğren sonra çık karşıma. Kassaydım forumda ki her konuya bir şeyler yazardım. Biraz düşünmeye davet ediyorum 20 yıl kafanda taşıdığın 200 gram beynini azcık çalıştıracaksın biliyorum çok fazla şey istedim ama. Bu seferlik affet.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)