teşekkürler.
benzin az olduğundan Göktürk'de pit stop yaptım

kışın 11-12 gibi gece bir kere gazlamışlığım var, daha keyifli oluyor hemfikirim
gopronun ses kaydı iyi değil. tam açık kasada kamera olmasına rağmen sesi ancak bu kadar kaydedebildi. daha iyi kayıt için sesi harici kaydetmek en doğrusu ama kardeşim olmadan bu konularda çözüm üretmem zor

bende airbox var ve havayı tamponun solundan alıyor, bu nedenle varex kapalı olduğunda sol camdan 10 numara kükreme geliyor. varex açıldığında arka koltuklar da sökük olduğundan kabin için varex biraz daha ağır basıyor ama 3000rpm sonrası total ses ciddi güzel.
kaymaya gelirsek önden biraz kayma var, bunun da nedeni ITB projesiyle birlikte önde 1.5mm daha kalın partner virak demirini takmış olmam diye tahmin ediyorum. arkadaki KW v1 amorsitörleri eski Bilstein B6'lar ile değiştirdim, şu anda 23.5mm kalın torsiyonlar ve 24-30mm hybrid arka viraj demiri ile arkanın dengesi iyi. arkayı bilstein 205 group n veya a amorsitörler ile daha da sertleştirebilirim ama çok piste yönelik olur, arka yollarda araba çok zıplar. xsara ve 306larda arkada pasif kaydırma da var, bunu da solid taşıyıcılar ile gideriyorlar ama bu da piste yönelik bir terfi. öncelikle öndeki viraj demirini orjinal 21mm'ye döndürüp deneyeceğim. istediğim gibi olmazsa arka taraf için 205 group n bilsteina geçeceğim. pist ve değişiklikler sonrası yorumları paylaşırım.
mustang dynoda 229ps, 219nm krank gücü
trafik olduğundan ve fren/lastik yeni olduğundan çok zorlamadım. önden kayma var, yukarıda detaylı cepvaladım, orjinal ön viraj demiri sonrası devam ederse arkayı sertleştireceğim. araba sadece pist için olsun da istemiyorum, bu nedenle, klima, sunroof, yalıtım vs.. sökmedim. hafifletme olarak stepne ve arka koltuklar sökük, önde de bride spor koltuklar var. pist 4-5 ay boyunca ayda 1 oluyor, daha sık olsa biraz daha pist ağırlıklı değişiklikler yapabilirim. istanbul park güç istiyor ama şu haliyle hedef 2:30 ve olabilirse altı. senin de bu sene mekanik terslikler olmadan megane ile önden çekiş rekorunu 2:20’lere doğru çekmeni bekliyorum
araba gayet keyifli oldu. ses konusunda genel bir eleştiri var ama bunun sorumlusu gopro’un ses kayıt kapasitesi

harici mikrofonlu daha pro bir video hazırladığımda ses durumu daha iyi anlaşılır

teşekkürler.