Elektrik kesintisi Türkiye Genelindemi kesinti olmayan İl varmı??
Nedeni ya da bir amacı varmıdır sizce ??
Elektrik kesintisi Türkiye Genelindemi kesinti olmayan İl varmı??
Nedeni ya da bir amacı varmıdır sizce ??
Beyler pardon yanlışlıkla oldu telefon şarj etmek için fişi çıkardım. şimdi takıyorum.
74 model sehpa...
Trafoya büyük baş kedi kaçmış![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Seçim on çalışması sanırım..yada ülkeyi bir kapatıp açacaklardır..frekans uyusmasi nedemek ??
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Allah allah
çok net acıklamalar var
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri, 15 yıldan beri ilk kez böyle ülke genelinde elektrik kesintisi olduğunu söylediler. Yetkililer, “Otoyol olarak tabir edilen büyük hatlarda sıkıntı var. Kesintinin nedeni araştırılıyor. İlk izlenimler arızanın Ege bölgesi kaynaklı olabileceğini ortaya koyuyor. Arızanın giderilmesi için bütün olanaklar seferber edildi” dediler.
1881 - 193∞
***** martın son günü beyler kediler de bunun bilincinde trafo mrafo dinlemiyorlar az önce kedi arkadaşlarla görüştüm kussura bakmasınlar dediler.
Yapacaklari isin a. Sabah gss icin erkenden gittim kaymakamliga kiyamet gibi sira var aldik sirayi bekle bekle megersem 6 ay uzatilmis bir gorevli de demedi uzatildi diye. Sonra hazir aldik sirayi bekleyelim dedik bu seferde elektrikler gitti ulan devletin binasinda jenerator olmaz mi arkadas. Nereden tutsan elinde kaliyor su ulkenin.
Elektrik idaresinde calisiyorum ben de bilmiyorum nedenini bazi duyumlara gore 1 saat icinde bazilarina gore aksam 7de falan gelicekmis gelismeleri yazarim
çıkar altından birşey kesin dicem de çıkartmazlar ki)))) alıştırma turları güzel yorummuş..
zaten yazın böyle kesintiler olacak diye duymuştum..
Yeni Türkiye nin ayak sesleri bunlarekonomi de zirve yapmış refah düzeyi yüksek demokrasinin en üst düzeyde olduğu ülkelerden birinde tüm ülkenin elektiriği gidiyosa orda bi puştluk vardır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)