Yan sanayi için iyi ancak kalite nasıl olacak sistem nasıl yürüyecek vs ..
S
Yan sanayi için iyi ancak kalite nasıl olacak sistem nasıl yürüyecek vs ..
S
Her birimimiz çok güvenilir ya ülkemizde , kimbilir kimlerin fabrikalarında üretilen parçalar belirlenecek TSE tarafından, ayrıca kimin ne parça taktığıda belli olmayacak, orjinal dışında kullanıcak her şirket ucuza kaçmak için. Sağlıklı bi uygulama olmadığını düşünüyorum.
anladığım kadarı ile Örneğin araç kaza yaptı ön tamponun değişmesi gerekicek orjinali yerine yan sanayi takılması
yani saçma sapan bişi
Yetkili serviste yaptırılan araçlarda dahil mi buna?Hiçbir yetkili servisin kapısından yan sanayi parça sokacağını düşünmüyorum.
Bu şu demek; araçlardan pert parası almak artık daha zor. ciddi kaza yapsanız bile yan sanayide düşük maliyet ile onarım yapılabiliyorsa oradan yapılacak tutar düşük olacağı için aslında pert olması gereken aracınız pert olmayacak ve sigortacılar kazanacak.
Bu şu demek; seve seve araçlarınızı yetkili servisler de onarım yaptıracaksınız kaskodan ki orjinal parça kullanılsın.
Fakat ben nedense bazı servislerin bu uygulamaya geçebileceğini düşünüyorum. Özellikle Renault markası ve diğer çoğu ticari araç onarımlarında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)