Merhabalar;
çoğunuz konuya ya ne dıyor bu denyo durda şuna iki sövem dediğinizi duyar gibiyim. Hele bi durun soluklanın size bir ayran soyliyem. Milli içeceğimiz.
Gelelim konuya.. Yahu sizce de honda piyasası cok ucuz değilmi ? yani bakın 1.4 ler, 1.5 el ler ex ler hele ki kol dayamalı 1.6 ies ler. Ve daha nice koçyiğit araçlar.
Hele ki teknolojı de son nokta olan hava yastıgı mucızesını aracına 2 adet yerlestırerek adına da guvenlık paket demesı ?İşte budur beni yıpratanlar baba erenler. Mercedes 1990 lar sonrasında bunu kullanırken neden guvenlık paket demedı ola. Şimdiki araçlar tank paket diye geçmeli bence.
Evet şimdi bircok arkadas hem fikir olurken bircoguda bana hele hele ajanmıdır nedır bu nıfak tohumları ekıyor ıcımıze dıyebılır. Ama amacım sızce de mılletce japon bızle billur geçmiyor mu ?
Ne diyorduk konuya donelim. bence;
1.5 el ler. 15.000 tl ( boncuk paket )
1.5 ex ler 17.500 tl ( ferah - klima- paket )
1.6 si lar 22.000 tl ( hızlı co paket ) - adamın bitanesi ***** sıtede aracına burnu kırılmayan boksör olur mu değişen varmı dıye sormayın bilmem kaç yasında arac dıyordu o geldi aklıma.
1.4 isler,1,6 ies ler derken derken fd6 lar sıfırdan pahalı olmalı bence. hem japona karsı bı bas kaldırı hemde mılletce kendı kendımıze bır oyun bır duzzak olur.
Konuyu bitirirken honda sahibi bir arkadasımın su sozlerı ıle bıtırmek ıstıyorum sozlerımı:
- Ee ama kardesım bak dolar arttı, petrol fıyatları *****, gelir seviyesindeki gelişmeşleri de katarsan honda pıyasası bence cok normal. Az daha konussa Arabistan Yemen'e honda için girdi diyecek.
İşte bunlarda böyle hoyratca fikirler. Şimdiden hondacı arkadasları vıcdana davet edıyor ve soyledıklerım de kımseyı yermedıgımı belırtmek ıstıyorum. İyi forumlar![]()