Güncel Fotolar Sayfa 5'Te
- Daha tam olarak bitmesede konusu olsunLeon Top Sport' sonrası biraz yavaş gelecek ama olsun keyifli bi uğraş verdik
1 ay önce 2004 Dizel 206 aldım hemen işlemlere başladım. Konuyu şimdi açabildim. Telefonun Ekranında sorun olduğundan siyahh noktacıklara aldırmayın
![]()
-Almaya gittiğimde bu haldeydi
-Samsun Çıkışı İlk fotomuz
-Hemen işlemlere başladık. Önce iç düzen komple söküldü. Tamponlar boyanıcak olan yerler düzeltildi. Arac boyaya hazırlandı![]()
- Sıfır 17 RC jantları boyaya verdik . Füme çok daha iyi oldu
- Farlar , Stoplar , Sisler , Arka Kelebek camlar, Orjinal Bütün clipsler değişti.
-Sıra içerideydi . Kapı Yüzleri , Direksiyon, Vites Körüğü, Torpido kapağı, Ve son olarak Ölüm vuruşu RC Koltukları takıldı![]()
-Fazla Detaylı Fotoları atmıyorum yorulmayın diyeDetaya çok fazla girildi araçta kaba taslak attım fotoları elimden geldiğince
-Amortisör yaylarımız geldiği gibi hemen takıldı. Hiç sekme yok şuanda, Son fotolarda Çamurluklar açılmıştır biraz daha sopa yardımıyla
- Hemen hemen bitti sayılır. Kırmızı Kemerlerimiz geldi,takıldı. İç tesisatı koltuklar iç döşeme komple halledildi. RC kumaşı yapıldı hepsi. İç aydınlatmalar Uzunlara Hella far, İncik boncuk çok şey yapıldı. fotoları yok. Şimdilik öylesine bi çekim yaptık![]()