ARkadaşlar merhabalr,
Meşhur bilgiğimiz bir restarantının (B. KİNG) çalışanları ve yiyecekleri ile ilgili şikayetini iletebileceğimiz hiç bir adres yok. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu_?
Saygılar
ARkadaşlar merhabalr,
Meşhur bilgiğimiz bir restarantının (B. KİNG) çalışanları ve yiyecekleri ile ilgili şikayetini iletebileceğimiz hiç bir adres yok. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu_?
Saygılar
Burger King mi?
Ad verirsem problem olur diye vermedim.Olaki Burger king diyelim
var mı bir telefon yada direk mail_? Ben netten ulaşamadım
son 2 senedir köftelerinin donmuş dolapta beklemiş et gibi bir tadı var.. sanırım saklama koşulları ile ilgili.. eski whopper lezzeti yok.. şube şube değişiyor ama genellikle tezgah altları falanda pis oluyor.. sadece ranch sos için arada gidiyorum.. dediğim gibi 2 senedir mac'çi oldumhijyen ve müşteri memnuniyeti bir kaç gömlek daha iyi..
İletişim | Hakkımızda | Burger King®
burda direk olarak adresleri var.
Subeye gore kalite inanilmaz degisiyor
Ben mumkun oldugunca cok satan yerler disinda yemiyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bayadır kötü hizmetleri hem çalışanlar hem lezzet olarak.hepsi sağlıksız ama b.king e para vermem artık
Bir avm içerisindeki şubede çalışan tanıdığım belirli aralıklarla denetlendiğini söylerdi. Bide geceleri kapandıktan sonra hemen hergün temizliğe kaldıklarını hatırlıyorum, ama sanırım şube yöneticisi ile ilgili bi durumda olabilir yani şubeden şubeye değişir kalite söylendiği gibi.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2 Kere zehirlendim tövbeliyim. ''Texas Smokehouse Burger'' yüzünden.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Sikayet konusu gerci ama, 1.5 senedir hicbirini agzima surmuyorum. Canim cektiginde hayvan tirnaklari,dalak,bagirsak karisimi etleri aklima getiriyorum. Et doner candir![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Valla konu patatesse mc. inustune tanimam ama hamburgerdede BK gercekten guzel o steakhause dan 3 tane yiorum doymuorum nasil guzel gidiyor valla hahaha
Izmirde yioruz geneldede hep islek caddeler uzerindekilerden yedigimizden temizlik konusunda sikinti yok gordugum kadari ile ama paket servis 2 saate geldiginden illet ediolar adami sonunda kavga cikaricam.
DR. OWL
içine 60 gr eti anca katan esnaf et döneri 7-8 liraya satmaya başladı. bu tip yerlerde yemek öğrenci açısından konuşayım daha ucuza geliyor. hele genç bonus kartın varsa yediğinin yarısını sana geri iade ediyor. gel de yeme. mutfağı gerçekten de cennet olan memlekette fiyatlar uçmuş durumda öğrenciyi doyurmuyor.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sikayetvar.com adresinden sikayet edebilirsiniz.
Ben gecen sene sirketce sikayet yazdırdim bahcelevler kadirhas subesi komple değişti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)