Merhaba TT Forumu , Bugunkü Apex masters İzmir drift günü kaçıran yada tekarar izlemek icin herkes icin bü videoyu hazırladım sıralama turların bi kısmı, 2 li kapışmaların hepsi mevcutur.
Siz nasıl buldunuz bu etkinliği ben şahsen cok beğendim.
Merhaba TT Forumu , Bugunkü Apex masters İzmir drift günü kaçıran yada tekarar izlemek icin herkes icin bü videoyu hazırladım sıralama turların bi kısmı, 2 li kapışmaların hepsi mevcutur.
Siz nasıl buldunuz bu etkinliği ben şahsen cok beğendim.
Cekimler cok iyi, dereceleri bilmiyorum ama ozellikle Kemal sondaki yesillige cikmasi disinda cok cok iyi donmus.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
R34 mü o yav, daha önce hiç varlığından haberimiz olmadı.
Çekimler için de ayrıca teşekkürler.
E36 dan cewirmw r34 kemalin maşallah güzel cekimler için
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
güzel organizasyon gerçekten tarihleri ne zaman kaçırmayalım birdaha..
ülkü yarış pistinin bütün organizasyon tarihlerini bilen varsa yazsa aslında hepsine gidelim
yt7
Çekimler gayet güzel olmuş tripodu bi tık daha kaldırabilme ihtimaliniz olsaydı enfes olurdu
Emeğinize sağlık
Nissanların pistte daha başarılı olduğunu görmek sevindiriciPaylaşım için teşekkürler.Elinize sağlık.
Genel olarak güzeldi hafta sonu için iyi oldu. Ama tribünler yetersiz daha doğrusu drift'in oldugu yeri izlemek icin tribün yoktu yayıldık sağa sola otlara çimenlere.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Sp...&feature=share reklamımı yapayım hemen
istersen videoyu da başa tuttur gün içinden. Eline sağlık bu arada çekimler güzel olmuş
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)