Hani siyaset yapmayın diyen hükümet yanlısı laleler var ya. Buyursunlar izlesinler küçük enişte HDP yalan söylüyor diyordu ya Ağrıdaki çatışmalar hakkında. HDP de burada çatışma yok senaryo var dediğinde.
HDP yi günahım kadar da sevmem gördüğüm zamanda kafasına kurşunu acımadan sıkarım savaş durumunda. Ama adamlar hiç değilse bunlar gibi yalancı değil. Elimizde videosu var diyolardı videoyu koydular. Askerler yaralı yardım edenlerde HDPliler. Etrafta ne bir askeri yardım arabası ne de başka bişey. Yaralı olarak arazinin ortasında kendi başlarına bırakılmışlar. PKK vurdu diyorlar ama yardım edenler PKKnın adamları
Bunlar Gezi zamanında elimizde videolar var türbanlı bacımıza saldırdılar dediler videolar çıktı ama başkaları çıkardı esasında saldırının olmadığını. Cami de içki içtiler ayakkabı ile Camiye girdiler diye ağladılar. Evet arkalarından ateş edilen arkadaşlar can havliyle Camiye ayakkabı ile girdiler videolarda var canını kurtarmak için adam Cami kapısında ayakkabı mı düşünür.Eee daha sonra kendi resmide çıktı Cami içerisinde ayakkabılarıyla. Eee bira içmeyle ilgili videolar nerede. Bir tane ezilmiş bira kutusu o da olaylar bittikten polis camiye girdikten sonra yerleştirilmiş bir bira kutusunun fotoğrafı.
Senelerdir camide müezzinlik yapan adam hayır içki içilmedi dedi. Adama baskı yaptılar yalan söylemesi için. Adam yalan söylemedi yukarıda Allah var günde 5 vakit huzuruna çıkıyor nasıl yalan söylesin. Hoop adamı istanbul göbeğinden köyün birine sürdüler. Bana kimse bu adamlar için müslüman falan demesin. Kendi askerini yaralayıp ortada bırakan adamda ben müslümanım falan demesin. Buyrun videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=UkUkOalbBik