Kredi kartim babamda kaldi ve bu kart numarasi ile mail order yapmak istiyorum , pos makinesinden olabilcegini okudum bir bilgisi olan var mi ?
Kredi kartim babamda kaldi ve bu kart numarasi ile mail order yapmak istiyorum , pos makinesinden olabilcegini okudum bir bilgisi olan var mi ?
kar senin üzerinemi yoksa babanın mı?
seninse sorun değil mail order formu doldurur imzalarsın hallederler, tabi pos makinesinde bu odeme tipinin açık olması lazım
eğer babanın üzerindeyse formu babana gonder doldursun imzalasın formla beraber, kartın on yuzu ve kimliği taratıp gondersin o şekidle olur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Mailorderin pos makinesi ayri. isletmede varsa mailorder pos, babandan kart numarasi, son kullanma ve cvv isteyip yapabilirsin.
kart benim hatta bazi banklarin banka kartlarinda kredi karti hesabina erisim varda bu dingil ziraat sorularima ters cevaplar veriyor biri olur biri olmaz tarzinda..
Mail Order-Tele Order (MOTO) Yetkisi: Kart okutulmaksızın kart bilgilerinin POS üzerinden girilerek işlem yapma imkânı veren çözümdür.
öncelikle alışverişi yapıcağınız iş yerinin anlaşması olması lazım
pos cihazının ana ekrandayken direk tuşlara basarak işlemlere başlıyabilirsiniz zaten çıkan menü sizi yönlendirir
işlem sonunda başarısız olursa mail order'a kapalıdır
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)