User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Günlük araç kiralama araç Park'ı öneriler

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Günlük araç kiralama araç Park'ı öneriler

Arkadaşlar merhaba
    Bildiğiniz üzeri peugeotta satış müdürü olarak çalışmaktayım
    Fakat butik tarzda filo kiralama Firması olan bir abim bana iş teklifinde bulundu yeni kuracağı günlük kiralama firmasının Yönetimi'ni bana verdi ben de sizlerin de görüşlerini almak istiyorum butik ve müşterinin yanında olan kurumsaalığı ön planda tutan profesyonel bir alt yapı hazırlanıyor.
    Çok fazla ekonomik araçla başlamayacağız genellikle orta ve lüx segment çalışmak istiyoruz bu yaz için orta segmentte 10 adet araç ile başlayacağız bunların 2 tAnesini isteyenlere yokdememek için ekonomik sınıf alacağız.
    Bu 10 araçta sizin tercihiniz öneriniz ne olurdu? Önerileriniz nelerdir?
    Bu işi yapan arkadaşlardan da destek beklemekteyim...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    C-3-A4 en mantıklısı.

Bunların yanında plase olarak Superb-Passat-insignia düşünülebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw 3,5 ve x3 serisi
    mercedes c, e serisi (gördüğüm kadarıyla cla ve a serisi kiralamada baya tutuyor onlar da düşünülebilir)
    audi a6 q5
    jaguar xf

aklıma gelenler bunlar. fazla mı lüx fazla mı standart kaldı bilmiyorum ama oldukça iş yapacak araçlar gibime geliyor.
    kesinlikle en az 1 suv tarzı araç olmalı bence. şimdiden hayırlı olsun

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta-Lüx segment Audi-Bmw-Benz şart, Araçlar 0 km alınıp mı kullanılacak, yeni 2.el mi ?

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı zamanda VIP veya özel gün arabaları olabilir. Coupe yada cabrio olabilir.

müşteri bulma konusunu nasıl halledeceksiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Düğünler de gelin arabası için klasik araç düşünün derim.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeniyse eğer lüksten başlamak sıkıntı olabilir. Halihazırda bu işi yapıyorum bende 18 araçlık filo ile. Uzun süreli araç kiralamak yaz sezonu için zarar yazar. Örnek olarak 120 liraya günlük verdiğim linea'ları aylık olarak 1500 e veriyodum kış sezonunda. Yazın min 18-20 gün kiraya gidiyor. buda 2 bin lira civarı para topluyo oluyo..Benim şahsi fikrim 10 araç alacaksanız en az 7-8 i linea-fluence-fiesta-i20 gibi araçlar olmalı. Gerisi cabrio yada biraz kaliteli araçlar olabilir. Öyle araçlarda daha çok şoförlü ve genelde gece kalmayacak şekilde olması en mantıklısı. Lüx araçlar herzaman kiraya gitmez. + olarak bakımı masrafı ve müşteri çok sıkıntı. Bildiginiz üzere 100-200 lira verip 1 günlüğüne arabanın sahibi olduğunu sanıp heryerde artistlik peşinde olanlar var. El freni çekenden tutunda başkalarıyla yarışmak için araba kiralayanına kadar var..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta-Lüx segment Audi-Bmw-Benz şart, Araçlar 0 km alınıp mı kullanılacak, yeni 2.el mi ?
    Araçların tamamı Sıfır olacak vip kiralamaya ileride gireceğiz şimdi değil araç adedi artabilir.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merc A & CLA & C, BMW F30 & F10, Audi A3 Sedan & A6 gibi otomobiller revaçta olduğu için bunlarla başlayın derim.

Ekonomik sınıfta da en alt aracınız polo, jetta falan olsun, daha düştü mü müşteri seviyesi de düşüyor. Günlük kiralamada her türlü müşteri profili mevcut.

SUV da çok isteyen oluyor, Qashqai çok talep görüyor onun yanında lüx segmentte GLK & Q3-Q5 de bütçeye göre değerlendirilebilir.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeniyse eğer lüksten başlamak sıkıntı olabilir. Halihazırda bu işi yapıyorum bende 18 araçlık filo ile. Uzun süreli araç kiralamak yaz sezonu için zarar yazar. Örnek olarak 120 liraya günlük verdiğim linea'ları aylık olarak 1500 e veriyodum kış sezonunda. Yazın min 18-20 gün kiraya gidiyor. buda 2 bin lira civarı para topluyo oluyo..Benim şahsi fikrim 10 araç alacaksanız en az 7-8 i linea-fluence-fiesta-i20 gibi araçlar olmalı. Gerisi cabrio yada biraz kaliteli araçlar olabilir. Öyle araçlarda daha çok şoförlü ve genelde gece kalmayacak şekilde olması en mantıklısı. Lüx araçlar herzaman kiraya gitmez. + olarak bakımı masrafı ve müşteri çok sıkıntı. Bildiginiz üzere 100-200 lira verip 1 günlüğüne arabanın sahibi olduğunu sanıp heryerde artistlik peşinde olanlar var. El freni çekenden tutunda başkalarıyla yarışmak için araba kiralayanına kadar var..
    Dostum teşekkürler evet Haklısın Aracın sahibi gibi düşünüyorlar zatEn bir filo firmamız var orada 500 araç ile dönüyoruz.
    Sezona bakıp araç adedini arttırmak istiyoruz Coupe cabriyor 1-2 araç düşünebiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı zamanda VIP veya özel gün arabaları olabilir. Coupe yada cabrio olabilir.

müşteri bulma konusunu nasıl halledeceksiniz
    Zaten çok geniş bir çevremiz var yerimiz Maslak ta ve plazalara bir çalışma yapacağız. Bununla birlikte Önerilere de açığız tabi))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merc A & CLA & C, BMW F30 & F10, Audi A3 Sedan & A6 gibi otomobiller revaçta olduğu için bunlarla başlayın derim.

Ekonomik sınıfta da en alt aracınız polo, jetta falan olsun, daha düştü mü müşteri seviyesi de düşüyor. Günlük kiralamada her türlü müşteri profili mevcut.

SUV da çok isteyen oluyor, Qashqai çok talep görüyor onun yanında lüx segmentte GLK & Q3-Q5 de bütçeye göre değerlendirilebilir.
    Tşekkürler Birand qashqai aldık bayiide duruyor filo itinana onu günlüğe kaldırabiliriz evet bizde çok düşürmek istemiyoruz en kötü Skoda Rapid'i koyacağız ekonomik Sınıfa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw 3,5 ve x3 serisi
    mercedes c, e serisi (gördüğüm kadarıyla cla ve a serisi kiralamada baya tutuyor onlar da düşünülebilir)
    audi a6 q5
    jaguar xf

aklıma gelenler bunlar. fazla mı lüx fazla mı standart kaldı bilmiyorum ama oldukça iş yapacak araçlar gibime geliyor.
    kesinlikle en az 1 suv tarzı araç olmalı bence. şimdiden hayırlı olsun
    Teşekkürler finans olarak bir sorunumuz yok patronum Panamer vs ile başlayalım diyor ama ben de öyle bir yüke girmek istemiyorum ve step step gidelim düşüncesindeyim Önerileriniz için teşekkürler.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İşim gereği günlük sıklıkla araba kiralıyorum ben kullanmadığım ilgimi çeken araçlara yöneliyorum bu yüzden sıralamam şu olurdu ekonomik sınıf için yeni i20 ye yönelirdim insanlar fazlasıyla merak ediyo çünkü gerisi f30-f10-cla-c-a6 vip minübüs-mercedes s-7 serisi
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çeşit bol osun derim ben . mesala 3 tane c180 yerine . bi tane c180 bitane 320i ve bide a4 gibi . audi isteyen müşteri olur ne biliyim bmw isteyen olur . alt sınıf içinse bi tane polo veya i20 düşünülebilir. suv tarzında bi araçda alınıcaksa 90-100 liraya dizel qashqai ye vermektense biraz daha çıkılıp x1 almak mantıklı olur sanki . bi tanede genç işi bi cabrio araç alırsanız iş yaparsınız . birde aldığınız araçların donanımlı olmasına da dikkat edin bence . ***** devir gösteriş devri kimse amg olmayan c180 i kiralamıyo

hayırlı olsun ..

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle en kötü passat koyun yoksa müşteri kalitesi çok düşüyor.
    Ayrıca ben size insignia ve mondeo ( 2-3 adet ) tavsiye ederim. Mondeoyu günlük kiralayan bakanlar vs vs oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim dikkate alacağım önerilerinizi

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araç parkınızı netleştirdiğinizde Turasist veya İnterpartner vb. asistance firmalarını bi ziyaret edin.

Hasardan sonra müşteriye verilen ikame araçlar, lokal bölgelerde sözleşme yaptıkları firmalar tarafından temin edilmektedir. Tabii burda düşük fiyat çok önemli ancak sürekli bir müşteriniz oluyo. Değerlendirmenizde fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç parkınızı netleştirdiğinizde Turasist veya İnterpartner vb. asistance firmalarını bi ziyaret edin.

Hasardan sonra müşteriye verilen ikame araçlar, lokal bölgelerde sözleşme yaptıkları firmalar tarafından temin edilmektedir. Tabii burda düşük fiyat çok önemli ancak sürekli bir müşteriniz oluyo. Değerlendirmenizde fayda var.
    Cok tesekkur ederim mutlaka ilgilenecegim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)