Arkadaşlar bu sakalda seyrek olan bölgere sakal serumu işe yarıyormu kimi yarıyor diyor kimi yaramıyor diyor yada daha etkili bi yöntem bilen varmi ?
Arkadaşlar bu sakalda seyrek olan bölgere sakal serumu işe yarıyormu kimi yarıyor diyor kimi yaramıyor diyor yada daha etkili bi yöntem bilen varmi ?
Ride Or Die
koselik iyidir bende koseyim arkadas sac ciksin diye bi sey kullanmis hala kel ama avuc iclerinde bile kil var bi dene istersen
Köselikten ziyade heryerde varda bıyıkla sakal arası ince biraz onlar gürleşsin istiyorum ne kullandı arkadaşınız?
Ride Or Die
valla bende saçta işe yaramıştı ama sakalı zaten çok olmadıgı için deneme ihtiyacı duymadımfakat bi arkadaşım kullandı sakalda işe yaradı.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Bende de sakal var bıyık yok çok uyuz oluyorum. Bıyık için tavsiye alabilirim.
Araştırmalarıma göre minoxil cok tavsiye ediliyo eossemidir nedir onu pek tavsiye eden yok
Ride Or Die
konuyu piç etmeden aradan sorayım ; saçtan önce sakal beyazlar mı ? aslında tam anlayamadım , kumralım pekte belli olmuyo ama sanki sakallarım beyazlamış gibime geliyor yada güneşe bolca cıktım bu ara iyice sarı/beyaz karışımımı oldular anlamadım
Aynen konuyu takipteyim sakallar çok seyrek bırakamıyorum 3 senedir bir fiil bıyık var ama sakal olsa hiç fena olmaz
Arkadaşlar minoxil deneyin saçta işe yaradığını duymuştum sakaldada akmasa damlar![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Askerde sakalı olmayan cogu kişi kullanıyordu.. İşede yarıyor ama, bi tane arkadaş vardı gece yatarken sürüp yatıyordu malesef gözünün altına kadar sakal cıkmıstı cocuğun..
Sakalın cıkma evreside şu şekil oluyor, ilk olarak tüy gibi cıkıyor siyah siyah jilet vurdukca gürleşiyor..
Daha önce benzer bir konuda yaptığım gibi; hazırsak can sıkıyorum. : )))
Benim de fotoğrafta işaretlediğim kısım seyrek biraz...
![]()
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)