http://video.google.com/videoplay?do...42511743914144
İzlemenizi öneririm.
http://video.google.com/videoplay?do...42511743914144
İzlemenizi öneririm.
Loading World's Best Magazine...
Repostoff topic videolarda malesef verilmisti.
Ancak guncellemen ve konunun sohbette acilmasi iyi olmus bence.Herkes izlesin.![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Daha önce verildi mi diye arama yaptım fakat göremediğim için aktardım. Off topic haricinde verilmesi gereken önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Bunu izledim diyorsanız size ikinci bir link daha verebilirim. Bu bir nevi belgesel tadında 11 Eylül olaylarını anlatıyor. En son Aktütün olayında ABD'nin herşeyi TSK'ya söylediğini ve hiç bir önlem alınmadığını gördük. Bakın ABD'liler kendileri için neler yapmışlar... İzlerken inanamayacaksınız:
http://video.google.com/videoplay?do...80583461721459
Bu konunun belgeselı elımde mevcut yaklasık 45 dk ısteyene cdye cekıp kargolayabılırım.
Amerıkanın kendısını nasıl patlattıgını gosteren...
Batmanın esıgınde, gelirini silahlardan saglayan amerıkanın bu savası acarak nasl kendını kurtardıgının belgeselı.. Usame Bın ladın denılen kısının ıse amerikada ozel bır hastanedeki goruntulerı dahil..
KA Style
Valla etkileyiciydi. Henüz bitirdim izlemeyi. Açıkcası hiç böyle düşünmemiştim Amerikayı. Olayın sonunda tabiki asıl neden "para" çıktı. Bakalım bu ekonomik krizin başlangıçını sağlayan Amerika tam olarak neler yapmak istiyor? Yakın zamanda bu konuda da belgesel yaparlar sanırım
Onur nasıl gidiyor bro, şaşırıyorsun değil mi
![]()
bu program Loose iyidir ama çok daha iyisi var
ZEITGEIST ( zamanın ruhu ) diye bir belgesel war
Hz.İsa dan başlayıp 11 eylül olaylarını ele elıp (abd nin kendi kendine yaptığı yüzde yüz kanıtlıyor )en sonunda işin finansal yönüne dönüp topluca açıklamasını yapıyor izlemenizi tavsiye ederim dünyanın ne halde olduğu bariz bi şekilde ortaya çıkıyor
zeitgeist dan bi kaç şey söylim mesela meşhur pear harbor bile abd nin kendine kendine yaptığı birşey ... o olaydna önce ülke savaş istemiyor o saldırıdan snra 1 milyon kişi gönüllü akser e başvuruyor ... ( 11 eylülden kaç gün sonra afganistana girildi ? daha önce söylense kimse istemicekti ama bahane yaratıldı )
ya kulelerdan sonra pentagon a uçak çarpınca ! FBI ın o anı gören tüm yol güvemlik kemeralarını toplamasını ve bunları dünya ile paylaşmamasına ne dersiniz ?
işte zamanın ruhu daha neler neler var baştan sona açıklanan kesin izleyin ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu en başından bilinen bir olaydı ama kendi milletleri o kadar gerizekalı ki kendi çıkarları uğruna göz yuma bildiler.
Hatta 11 Eylül sonrası ben ordaydım ve amerika ıraka girdiğinde ben ordaydım benzin ilk gittiğim de 1,05 civarı bişeydin 8-9 ay sonra 2,60-2,70 oldu ki rekordu sonrasında amerika ırak girdi benzin 1,05 oh ne güzel dünya geçenlerde bir arkadaşımla konuştum mustafa okursa doğrular sanırım şu sıralar 4,00 civarıymış verdiğim rakamlar litre değil galon 1 Galon = 3,6 litre civarı olması lazım.
Dönemlim bu video ya Türklerin birliği iyi bir düşünce ama bu topluluklara karşı bir Müslüman ülkeler birliği hiç fena olmaz. O zaman rahatca petrolunude çıkarırsın bor madeninide.
Samsa
Asıl olay aşırı kotolik olmaktan çıkmıyormu müslümanlara karşı açıkca hala bir savaş var akıllarınca farklı yollardan haçlı seferlerini uyguluyorlar.
Samsa
Vay bee bitirdim izlemeyi..
Ozellikle altinlar kamyonlar finish guzeldi.
Bi yasima daha girdim.Kendimden suphe ettim bian :SEyv. onur sagol.
- K -
________
Dr.Ecu
valla sonuna kadar izledim amerika kendine bile böyle bişey yapıyosa artık diğer ülkelere yapabileceklerini bi düşünün...
Güzel düşünce ben üye oldum bilem daha önce emin değilim ben verdim mi ama bunun muhabbetini yapmıştım çok güzel bir düşünce (Y)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)