User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: İhtiyaç Kredisi Hakkıdna

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İhtiyaç Kredisi Hakkıdna

Merhabalar,

Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan akıl ve fikir almak istiyorum. Bir kaç problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

2 sene evvel araç almak için kullanmış olduğum tüketici kredisini 2 hafta evvel kapattım. (19000 Borcum vardı 15000 Tl'ye kapandı) Kredi kartı kullanmaktayım(5-6 Bin Tl) fakat amacım yaklaşık 19 bin tl kalan kredimi kapatıp kredi kartına ufak bir ödeme yapıp tekrardan yeni bir kredi çekmek istedim. Ama başarılı olamadım. Findex diye bir siteden tüm bilgilerimi görüntüleyebildiğimi gördüm. Bunu görmeden 35000 Tl kredi çekmeye çalıştım. Yaklaşık 40000 Bin limitim olduğunu 10000 Tl boşta olduğunu gördüm. Yani kredimi yatırdığım halde ve diğer ödemelerimide yatığım halde sistemden hala düşmemiş. Bu arada son ayda kredi kartımda ufak bir gecikme oldu. Bankadakilerin dediğide ''üzerinden süre geçip güncellenmesi lazım'' dedi. Bu süre ne kadar sürüyor? Bu işlerden anlayan kredi çekmede kolaylık sağlayan yada bu işin herhangi bir yolu varsa (Bir kaç kişiden duyduğum bu işi yapan kişiler varmış fakat bu işten komisyon alıyormuş.) yada böyle birisi varsa çok sevinirim alıcağım arabayı kaçırmak istemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum..
    CUP Edition

Finansinvest

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    findex teki kredi notunuza göre işlem yapıyor bankalar. Yani oradaki rakam ( 1500 - 1700 ) sizin risk görünümünüzü ifade ediyor.

Kredi için illa almanız şart ise İNG yi deneyin derim ( tavsiye etmiyorum ama kredi kullanmış biri olarak) çünkü puana karşı toleransı düşük.

Ya da şöyle yapabilirsiniz, 40 kredi lazım ama 30 çıkıyor ise ve kart limitiniz müsait ise "taksitli nakit avans" işlemi yapıp kalanı tamamlayabilirsiniz.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KKB güncellemesi en hızlı banka bile aylık olarak gönderiyor. Kredi kullandığınız bankaya yazılı dilekçe faxlayın. Güncellenmesini sağlayın

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde 3 ayda bir puanı ve bilgileri güncelliyorlar. Kredisini kapattığınız banka size daha rahat yardımcı olur limit konusunda

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Ay çok geç bi vakit Ay başını bekliyorum olmazsa zaten bankaya yazıcam
    CUP Edition

Finansinvest

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende buradan okuyup bir durum kontrolü yaptırdım iyikide yaptırmışım, denizbanktan 2013 senesinde borcunu ödediğim ve kapattırdığım kartım halen borçta görünüyordu tabi puanın tabiri caizse çarkıma mıçmış, hemen bankayı aradım , güncellemeyle ilgili yüklendim fırçaladım, bunlara hukuki olarak yaptırım ne yapabilirim arkadaşlar ? adamlar 2 seneyi geçik süredir hiç kayıt güncellememişler
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende buradan okuyup bir durum kontrolü yaptırdım iyikide yaptırmışım, denizbanktan 2013 senesinde borcunu ödediğim ve kapattırdığım kartım halen borçta görünüyordu tabi puanın tabiri caizse çarkıma mıçmış, hemen bankayı aradım , güncellemeyle ilgili yüklendim fırçaladım, bunlara hukuki olarak yaptırım ne yapabilirim arkadaşlar ? adamlar 2 seneyi geçik süredir hiç kayıt güncellememişler
    Bddk ya şikayette bulunabilirsin , sanırım e devletten online yapılıyordu şikayet.

em-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KKB guncellemesi yaptirman lazim hangi bankada kredin odenmemis gorunuyorsa iletisim merkezini ara
    Ben kredimi odedim ama kkb kayitlarinda gorunuyor guncellemenizi talep ediyorum seklinde bir giris yaparsan kaydini olustururlar ve maksimum bir hafta icerisinde kkb guncellemeni yapicaklardir
    Yani kkb icin bankadan musteri bildirimi olusturman yeterli olur
    1.6 ies 34VY7723
    1.4 is 34TT0011

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam, bu konuyu benim kadar kurcalamış insan yoktur sanırım, cok büyük konuşmuş olmayayim yine ama..
    Bakın bu sistem, olumsuzlukları anında yansıtıp, olumlu hareketler genelde nadir olduğu için güncelleme konusunda yavaş işleyen bir sistem.
    Ben aradım, yazdım çizdim, nerelerle ne bağlantı kurdum ben bile tam haritayı hatırlamıyorum..
    Yinede bir hesap kapatmasının güncellenmesi tam 2 ay sürdü..
    Kolay gelsin..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komisyon alanlara hiç bulaşmayın çünkü istedıklerı komısyon %15 ila %20 arası bi meblağ bence fazla yuksek ayrıca güvenirlilik durumlarıda tartışılır

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende findex ten kontol ettim şimdi eylül 2014 de kapattığım kredi hala gözüküyor, yarın bankayı arıcam gece gece sinir oldum.
    Birde bu findex ten baktığımız bilgiler ile bankacı aynı bilgilerimi görüyor acaba. Yani kredi çekmeye çalışsam 2014 deki kapattığım kredi hala gözüküyor sistemde etki edermi.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krediye başvurup almamakta kredi notunu düşürüyor diye biliyorum
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Findexte 1681 puanim var, 15.000 Tl kredi cikmadi. Cokta mantikli degil findex'e guvenip kredi basvurusu yapmak cunku her red yediginiz basvuruda bu sefer puaninizda dusuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)