Hanıma araba alıcam. C180 AMG paket alalım dedik. 2014 model.
Sabah esti ilanlara bakıyorum bir araç buldum kartalda.
Aradım. 2014 model 4.000 KM de. Fiyata 146.500 yazmış.
Aradım ciddiyim dedim son fiyat söyle gelecem dedim.
Abi şöyle abi böyle dedi. Son fiyat 145.000 TL dedi.
Tamam ok dedim. Geliyorum yanlız dediğin gibiyse boyasız falan hemen notere gider satışı alırım ok dedi.
Aracın resmi bu.
Plakayıda öyle veriyorum ki millet şerefsiz görsün.
Neyse 12 de atladım gittim. baktım araca. Sol arka tamponda sadece ufak bir bölümde hasar var oda derin değil pasta cila falan baya kapatır tamam dedim daha fazla azarlık etmeden 145.000 tl hadi gidelim notere dedim.
Abi araç patronumun arabası benim üstüme ama bi görüşmem lazım 1 saat müddet verin bana dedi. Noterde kapalı zaten falan tamam dedim 1 saat mola veriyorum. O zaman ben gidiyorum aracı ümraniyeye getirirsin orada satış yaparız parayıda nakit vercem evde para dedim.
Ok dedi. Ben çıktım. O saatten bu yana arıyorum şerefsizi telimi açmıyor vs en sonunda 20 dk önce döndü bana.
147 veren varmış arabaya sende 147 verirsen sana vereyim dedi.
Dedim ki allah belanı versin ver iban hesabını 2.000 tl yatırayımda azcık karakter kazanırsın şerefsiz. Karımın o arabada gözü kaldı o paranında inşallah hayrını göremezsin dedim.
Ya ne şerefsizler var madem öyle 145 deme gel abi tamam hemen notere gideriz deme bire şerefsiz.
Neyse her işte hayır vardır diyorum ve şuan beşiktaşa doğru yola çıkıyorum.
Allah'ın izni ile Connecting site... şu aracı alıp dönücem arkadaşlar notere yetişirim diye umuyorum.
1000 tl 2000 tl için karakterini satan şerefsizlerinde allah belasını versin diyorum.
Şuan daha mutluyum hiç yoktan 0 araba alacam diye. Bu adam farklı kategoriye koymuş ilanı sabah görmemiştim görseydim direk buna giderdim. Allahın işi işte.