aslında aracı alalı 1.5 aydan fazla oldu ama konuyu açmak bugune kısmetmiş.
bindiğim her aracından oldukça memnun olsam da yeni alacağım arabanın honda olmasını istemiyordum. aklımda 1.4 tsi jetta vardı. ancak sitede aranel ciryatan nickli mehmet abinin ilanını görünce dayanamadım ve kendi kendime bu son honda söz diyerek gittim aracı babasından aldımöncelikle kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
tertemiz hatasız son kasa civiclerin donanım açısından en makulu. 2005 civicten sonra donanım açısından adeta uzay mekiğihiçbir hondanın farlarının aydınlattığını görmemiştim s2000 haricinde ta ki bununla gece dışarı çıkana kadar
oldukça başarılı farları var. yine diyorum bir hondacı için hiç alışık olmadık bir durum
alt devirler ölü olsa da üst devirlerde oldukça istekli. 30.400 kmde almıştım şu an 34.500 kmde ve şimdiye dek memnunum. şimdilik pek birşey yapmadım. panjur kaplama, detaylı boya koruma ve cila, app plakalar ve gündüz ampullerinin turuncularla değişimi şimdilik yaptıklarım. yaza doğru makyajlının panjurundan ve cam vizörleri almayı planlıyorum.
arabayı aldığımdan beri birçok kişinin aracının fotoğrafını çektim ama terzi kendi söküğünü dikemez misali kendi aracıma sıra gelmedi![]()
sözü daha fazla uzatmadan buyrun fotoğraflar:
3 senenin sonunda geçen hafta sattığım çok sevdiğim vtec2'm
tampon ucundaki çıkıntıyı kaplatmıştım ama fotoyu çektikten 10 dk sonra yırtıldı. boya korumaya girmeden önce
işlem bittikten sonra. arka plakaya ilk başta ön yargılı baktım ama sonradan oldukça hoşuma gitti.
bir ara ön plakalığı da pleksiglas bir plakalıkla değiştireceğim
bu da turuncu ampuller. canlı olarak karşıdan baktığımda oldukça hoşuma gidiyor özellikle farlar açıkken.
şimdilik fotolar bu kadar en kısa zamanda prof fotolarını çekip koyarım. okuyanlara teşekkürler![]()