User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2013-2014 1.5 TDCİ titanium fiesta nasıl bir araçtır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2013-2014 1.5 TDCİ titanium fiesta nasıl bir araçtır

Arkadaşlar 2013 13 binde titanium bir fiesta var 44500 TL orijinal. my key felan herşey mevcut tam dolu. fakat biraz yabancıyım bu araca. Nasıl bir araçtır + ve - yönleri nelerdir kullananlar veyahut yakından tanıyanlar bilgi verebilirler mi.

Boş kasa benzinli poloya 44-45 bin tl vermek istemiyorum

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru dv6 nin debore hali diye biliyorum

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 dizeli vardı arkadaşta baya bi gezdik konforu bence güzel arkasıda rahat çok sıkıcı diğil. motor olarak 1.4 hiç gitmiyodu az yakıyodu 1.5 ler daha canlı diye duydum bi kaç kişiden . bence polo dan çok daha mantıklı bi araç .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    googleden araştırdım biraz ama tatmin edici sağlam bilgilere gelmedim hep 1.4 tdci ler mevcuttu. onlarda hantal kaldığı yönde idi. 1.5 tdci alacagım kısmet olursa. o yüzden sizlere danışmak istedim.

polo kullandım bomboş modeli bile şuan 40 42 bin tl civarı dolaşıyor üstü vardır altı yoktur bu rakamların 2014 leri. o yüzden donanılı bir fiesta ve dizel manuel almak en mantıklısı geldi en azından araçta yok yok

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni kasa dizel i20 alınamıyormu o paralara? Fiesta yol tutuşu konusunda pek iç açıcı değil, i20yi kullanmadım ama sanki daha oturaklı duruyor gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstad huyundai reno fiat bu markalara o paraları vermek içime sinmiyor. heryeri plastik iç aksam da da aynı keza. en azından kalite kokuyor ford donanım olarakta zengin elbet i 20 de öyledir ama kasasına alışamadım birde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni kasa dizel i20 alınamıyormu o paralara? Fiesta yol tutuşu konusunda pek iç açıcı değil, i20yi kullanmadım ama sanki daha oturaklı duruyor gibi
    fiesta sınıfının en iyi sürüş dinamiklerine sahip aracıdır. fiestanın yol tutuşunu beğenmeyen i20 ile takla atar.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiesta premium da bizim mi haberimiz yok acaba? İç kalitesini mukayese etmişiniz de i20 ile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiesta ile hyundai yi kıyas edebiliyormusunuz yada türkiyede hangi aracın premium olduğunu düşünüyorsunuz? i30 deseniz neyse ama i 20 ye araç gözüyle bakamıyorum malesef. gerek kasasıyla gerekse accent kalitesindeki iç aksamıyla. heryer sert plastikten. buda benim görüşüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben fiestayı soruyorum lütfen konuyu saptıracaksan yorum yapma fiestayı bilen yazsın bana farklı araç düşünmüyorum fiestanın şeklinide iç aksamınıda yakıtınıda herşeyinide sadece ben değil tüm herkes hayran.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünürseniz eğer bordo titanium x paket oto vites benzinli arkadaşım satıyordu. Düşünürseniz sorayim tekrar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben fiestayı soruyorum lütfen konuyu saptıracaksan yorum yapma fiestayı bilen yazsın bana farklı araç düşünmüyorum fiestanın şeklinide iç aksamınıda yakıtınıda herşeyinide sadece ben değil tüm herkes hayran.
    Ben durup dururken yazmadım ki onu. Fiesta ile i20 arasında iç kalitesi konusunda nasıl bi uçurum olabilir onu merak ettim, sordum. Suç etmişim meğer. Neyse siz de diğer ön yargılı insanlar gibi aracı incelemeden yorumunuzu yapmışsınız, mantıklı bir cevap veremediniz oradan o kanıya vardım. Konu kapandı benim için. Size muhteşem fiesta ile mutluluklar.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiesta sınıfının en iyi sürüş dinamiklerine sahip aracıdır. fiestanın yol tutuşunu beğenmeyen i20 ile takla atar.
    Sınıftaki bütün araçları uzun uzun test ettin mi? 1 hafta fiesta kullandım, 2005 1.2 micra bile daha çok gücen veriyor insana. Şimdiki aracım clio4 iyi olmasa bile, fiestadan kat kat üstün fren olsun, viraj olsun.
    fiesta 1.4tcdi titanium 1050kg, 1.5dci clio4 1190kg, 1.4 crdi i20 1355kg(burda hata olabilir ama verilerinde yazan değer bu), dingil genişliği en dar olan arabada fiesta içlerinde. Sınıfının en iyisini bırak sınıfının yüz karası bence fiesta. Dedim ya 1 hafta kullandım Allah bidaha yaşatmasın.

Clio iconun iç mekanıda çok çok iyi ama clio işte, segment belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben durup dururken yazmadım ki onu. Fiesta ile i20 arasında iç kalitesi konusunda nasıl bi uçurum olabilir onu merak ettim, sordum. Suç etmişim meğer. Neyse siz de diğer ön yargılı insanlar gibi aracı incelemeden yorumunuzu yapmışsınız, mantıklı bir cevap veremediniz oradan o kanıya vardım. Konu kapandı benim için. Size muhteşem fiesta ile mutluluklar.
    üstad araç şuan aşağıda diğer bir elemanda mevcut inceledim iyi değil yada bne iyi görmedim inşallah mutlu olurum

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınıftaki bütün araçları uzun uzun test ettin mi? 1 hafta fiesta kullandım, 2005 1.2 micra bile daha çok gücen veriyor insana. Şimdiki aracım clio4 iyi olmasa bile, fiestadan kat kat üstün fren olsun, viraj olsun.
    fiesta 1.4tcdi titanium 1050kg, 1.5dci clio4 1190kg, 1.4 crdi i20 1355kg(burda hata olabilir ama verilerinde yazan değer bu), dingil genişliği en dar olan arabada fiesta içlerinde. Sınıfının en iyisini bırak sınıfının yüz karası bence fiesta. Dedim ya 1 hafta kullandım Allah bidaha yaşatmasın.

Senin kullandığında bir problem olabilir. Bende çok araba kiralıyorum. O sınıfta i20 hariç her aracı kullandım neredeyse. Bence en başarılısı fiesta. Tek sıkıntı klostrofobik iç mekan bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

b segmenti bir aracın 1400 kilo olması başarı değil başarısızlıktır. hatta felakettir, aracın mühendisliği iyi yapılmamış demektir, ucuza kaçılmıştır, üretim maliyetlerinden kaçılmıştır vs. ayrıca aynı boyutlarda iki araçtan 200 kilo ağır olanının daha iyi yol tutacağını düşünmek yanlıştır, hafif araç daha iyi yol tutar. sizin kendinizi i20'de veya clio'da güvende hissetmeniz o aracın daha güvenli ve daha iyi yol tuttuğu anlamına gelmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın tek eksi yönü gerçekten gitmiyor ama çok az yakıyor. 1.4 tdci ile arasında performans olarak hissedilebilir bir fark yok. Tek başınıza kullanacaksanız yeterde artar bile ama aileye gelmez.Az yakar,sınıfına göre konforludur,direksiyon hissiyatı sınıfında en zevkli araçtır,muadillerine göre süpansiyonları daha yumuşaktır. Beklentileriniz bu yöndeyse alabilirsiniz ama ben geniş geniş bineyim diyenlere göre bir araç değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i20 1400 kg değil. En boş hali(donanımsız) 1033 en dolusu(donanımlısı) ise 1233 kg. Bunlar da gayet normal ağırlıklar bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki benzinlisi için, dizelinde ise 1350 civarıydı sanırım katalog değeri. Şaşi uzunluk, iç hacim ve bagajı hesaba katarsak diğer araçlara göre biraz daha ağır olmasına göz yumulabilir gibi duruyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)