aracıma bu marka coiloverdan almak istiyorum kullanan oldumu dip basmıcam amacı biraz görselli arttırmak araçta konforu nasıldır?
aracıma bu marka coiloverdan almak istiyorum kullanan oldumu dip basmıcam amacı biraz görselli arttırmak araçta konforu nasıldır?
ek kasa için değilde punto da kullandım. konfor baya kötüydü, özellikle arkalar tak tuk vuruyordu.
///MPower
delsol'de kullanıyorum biraz konfor fakiri ama yol tutuş baya iyi ki delsoller kötü yol tutar namı ile meşhurdur
Ben Raceland kullandım aracımda, hemen hemen aynı ürünler. 205/40/16 lastik ve arkalarda 5 derece kamber vardı. Konfor konusunda bir yay kadar değil ama yol tutuşu konusunda kesinlikle sonuna kadar parasını hak ediyordu. En dipte de 5cm yaydan bi' tık aşağıda kalıyordu. Yine Ek kasam olsa yine alır mıydım? Alırdım.
konfor yine kötü olur dostum bi tanıdığıma aldık konfor direk gitti 2 gün dayanabildi söktü geri sattı. ki o arkadaşta çok basan birisi değildi lastik üstü basmıştı. ama diğer arkadaşlarında dediği gibi yol tutuşu iyi olmuştu.
valla bende ta technix kullanıyorum.. en dipte. komple yürüyen parçalarıda mevcut aracımda yol tutuşu baya başarılı... konfor aranmayacak bir model zaten ama benim aracımda çok keyifli bir şekilde kullanmaktayım
bu coilover için efsane denicek bir yorum vardı, yine techturkeyden EM-RE nickli arkadaşın yorumu.
"En dipte kullanıyorum gecen gün sigara içerken ağzımı bulamadım öyle diyim"![]()
az insan, çok huzur...
BEnde cidii merak edıyordum.. Bende de canturk yapımı coılvar onlerde memnunmuyum ? 20.000 km kullandım sıkıntı yok sukur. ama can turkun koydugu salak bılezık yuzunden arac kaldırılıp alçaltmak en az 4 saat![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)