Güncel fotoğraflar 3. ve 4. sayfada
Pazar gecesi Bursa'da bulduğum 1979 model Lada 2107 aracı bulmamla başladı hikayemizPazartesi günü sabahın köründe yola çıkıp arabaya baktım. Alt taban neredeyse çürükten yok olmuştu.
Ona rağmen gözümü karartıp alıp toparlayacaktım. Yanlış bir karar vermemek adına Babam ve arkadaşımla yaptığım telefon görüşmeleri sonucu Ladanın bulunduğu sanayiden başka bir araba arama arayışına girdim. Maksat otobüsle geri dönmemek
Sanayide dolaşırken tech'ten Koray Akgün ve Güray akgün abilerimin 16FR plakalı Mirafiorilerini gördüm. Araba sizinmi diye başlayan soru sonucu kendimi tanıttım , başladık muhabbete
Yaklaşık 3 4 saatlerini bana ayırıp çevreden araba aradılar. Kısmet olacak ya işte , İlk sahibinin vefat edip , araç sahibinin çocuklarının arabayı satmaları için bıraktığı bir dükkanda Serçemizi bulduk. Dükkan sahibide Koray abinin babasının çocukluk arkadaşı çıktı. Sağolsunlar onların sayesinde araç sahibi amcamızı ikna edip arabamı aldım. Hep hayalimdi böyle orjinal bi Tofaş almak. Yardımları için Koray - Günay abilerime tekrar teşekkür ediyorum.
Arabamda sadece 3 parça boya var.![]()
Havalanın düzeldiği ilk gün inşallah yeni fotoğrafları paylaşacağım. Şimdilik birkaç kare..
Bursa/ Küçüksanayide ilk kare
Arabama el koyan babam
Ve garaj ;
![]()