Regaip Kandilimizi kutlar, hepimiz için Mutluluk ve Huzur getirmesini dilerim.
Bu kıymetli geceyi iyi değerlendirmek lazım..
Selametle.
Regaip Kandilimizi kutlar, hepimiz için Mutluluk ve Huzur getirmesini dilerim.
Bu kıymetli geceyi iyi değerlendirmek lazım..
Selametle.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Allah razi olsun Kandilimiz Mübarek olsun
Allah razi olsun cumlemizin kandili mubarek olsun
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Hayırlı Kandiller,
Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.
Atatürk'ün açtığı yolda, gelecek nesillere güzel ve yaşanabilir bir Türkiye bırakmak dileğiyle...
Hayırlı kandilleriniz olsun inşallah rabbim dua ve ibadet lerinizi kabul eylesin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Hayırlı kandiller, Rabbim herkesin gönlüne göre versin, dualarınız kabul olsun inşallah.
Mübarek Regaip kandilinizi kutlarım. Rabbim bize birlik beraberlik üzerimizdeki kara bulutları atabilmemiz için güç versin inşallah.
TÜm mÜslÜman aleminin regaİp kandilini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim .... AtatÜrk 'Ün Çocuklara armaĞan ettİgİ 23 nİsan ulusal egemenlİk Çocuk bayrami kutlu olsun nİce kandİllere nİce bayramlara ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)