Böyle yolları Japon animelerinde görüyorduk.Meğersem TR sınırları içersinde de varmış.İzlerken biraz tırsmadım değil.
Kemaliye'ye Otob
Böyle yolları Japon animelerinde görüyorduk.Meğersem TR sınırları içersinde de varmış.İzlerken biraz tırsmadım değil.
Kemaliye'ye Otob
Eski anamur antalya virajlarını görmediniz heralde![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Ama bu yolda tehlikeliymiş![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Video sonuna kadar araba gelecek diye bekledimantalya-anamur arası 4 ton yüklü ıveco 65-9 la tam bir korku kapanı
![]()
Sonun kadar bi araba gelir diye bekledim de olmadı heralde o yol kullanılmıyor yalnızca kestirme amaçlı girmiş olabilirler
Büyük keyif o 403le ordan öyle tasır tasır inmekRötardarı çeke çeke mis. Hayallerimi engellediler zorla okuttular yakıcam bu gezegeni
Erzurumdan Ofa giden ispir yolu vardı, şimdi baraj altında kaldı gruptan birine uyup girmiştik otobüsle çıkana kadar akla karayı seçtik, geri dönmeye dönemiyoruz asvalt yok. Karşıdan gelen toros 2 km geri gitti
Bu yol Kemaliye ile Malatya Arapgir arasında ki yol ve aktif kullanılan Malatya'ya ulaşım yoluAlternatif yol falan değil yani. Kemaliye'de askerlik yaptım ve hayatımda gördüğüm en şirin yerlerden birisi yolları zaten anlatmaya gerek yok insanlar alışmış ben Jandarmaydım ve bir kere kaza haberi duymadım. Bizim burada olsa haftada bir kişi uçar oralardan.
Tekirdağ uçmakderede güzeldir
ucmakdere - 1 - YouTube
Dr.Ecu
Aydın İncirliova-Ödemiş yolu da iyidir hani![]()
İspir yolunu bilirim ben de hatta bundan 2-3 sene önce bir olay yaşadık.
Çukurları kapatmak için asfalt doldurmuşlar, bir tanesi de sağlam bir viraja gelmiş. Peder de hızlı girince arabanın teker çukurdaki asfaltta boşa döndü, spin attık. Son anda durmuştuk uçurumun kenarında.
Allah korusun çok dikkatli olmak lazım![]()
memleketim Malatya-Pütürge yolu bundan daha tehlikelidir bilen varsa hep viraj uçurum iniş 45 km yolda dört mevsim görürsünüz. gerçi şimdi biraz genişlettiler
2002 DE Malatya ya askere giderken Sivas güründen sonra fena yollar vardı millet ne uçurumlarda oturuyordu tırsmıştım o yolda ben.
Artvine girerken dağ yolundan gitmiştik babamla sene 2008 falan kırk ayak scania ile. Bunlara benzer bir yoldu. Araba yuksek olduğu için bazı manevralarda boşlukta bile kaldığımız oluyordu.
valla mersinden antalyaya gidecektik sahil şeridinden bir yol vardı dolambaçlı orası kadar kötü yol görmedim beni hayatta araba tutmaz ama 3 kere falan kusmuştum kenara cekip , insanı cok hırpalayan ve korkutan bir yoldu yıl 2006 falan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)