Sabah sabah bana çok tuhaf hissettirdi, sizinle de paylaşmak istedim. Çok güzel zamanlarmış.
200 Foto
Sabah sabah bana çok tuhaf hissettirdi, sizinle de paylaşmak istedim. Çok güzel zamanlarmış.
200 Foto
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
90 larda çocuk olmak ayrı birde genel olarak insanlık vardı teknoloji her ne kadar iyide olsa insanlığı öldürdü
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
biraz vakit alıyor ama kesinlikle bakılmasını tavsıye ederim.daha önce bakmıştım ben baska yerde denk gelmişti bana şimdi tekrar bakmakda keyifli oldu.
suan bu sitede modifiye ile ugrasan 20 li yaslarındakiler kücükken bisikletinin jantına palet ve boncuk takıyordu![]()
Çok fazla 90 lı yıllarda çocuk olmasam da çoğunu yapmışım ya o yeter![]()
Anlatılmaz yaşanır harbiden ya. ulan ne günlerdi be. Çocukluğunu doya doya yaşayan son jenerasyonduk. Mahalle maçları, bisikletlerle mal mal bilmediğimiz yerlere gitmek, pandikli körebe, simit, tasolar, beybladeler, pompalı su tabancalarıyla mahalleyi esir almak, misket, zillere basıp kaçmak vs. Gerçekten yaşamışız çocukluğumuzu güzel günlerdi![]()
90 lı yıllarda çocuk olan son nesildenim . şimdiki cocukların yaşadığı hayat değil . pc başında cocukluklarını geçiriyolar .
Emeği geçenlerin ellerine sağlık bol fotoğraflı ve güzel olmuş daha eklenecek birçok şey vardır. Mesela ;
az oynamazdık![]()
bir 80 kuşağı olarak, mantar tabancası , torpil , sinek ilacı sıkan arabanın dibinde biskletle dolaşmak , evin tam ortasında cayır cayır yanan soba ve elektrik hortumundan birbirimize kağıt ok atmak yeri gelince ucuna çivi takmak v.s. düşünüyorum da iyi ölmemişiz.ama ne yalan söyleyim cinoyu görünce aklım çıktı.
![]()
az insan, çok huzur...
Artık yaş ilerledikçe nerde o eski bayramlar kıvamına geliyor herşey. Sokakta yetişmiş son nesil bizleriz. Hele birde mahalle ortamı tek katlı müstakil evlerden oluşan bir semtteyseniz o yıllara ait herseyi daha cok ozluyorsunuz. Şimdiki 10lu yaslardaki cocuklara bakiyorum da yazık ileride anlatacakları hic keyifli anilari olmayacak![]()
Biz 2000 baslarinda yakaladik ordaki cogu seyi ama, ozamanlarda iyiydi be. Mahalle arkadasi, okul arkadasi diye kavramlar vardi. Okuldakiler gitsede bitsede mahalledekiler apayriydi.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)