Arkaşımın x'5 i mat siyahtı inan geri söktü 1 kişi bile beğenmedi.bana kalsa hiç kaplatma ama illa kaplatacaksanfa mat siyah yapma. Gmg garajın sitesinde resmi olması lazım bi bak istersen
evox
Ben olsam Mat Siyah yapmazdım TR için modası geçeli çok oldu
İnstagramda bunları takip ediyorum çok değişik renkler ve çalışmalar var fikir verir ;
https://instagram.com/yiannimize/
mat renk artık ciddi anlamda iğrençleşti.Apaçi arabaları mat kaplanmaya başladı gibi görünüyor.Bence tercihinizi başka yönde kullanınız. Krom renkler moda![]()
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şimdi onu söyleyecektim.
Bakır krom.
Mesela:
Connecting site...
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bence de mat gri yada mat füme, bkz. m tamponla ateş ediyorkrom bayaa zenci işi
![]()
Kardeşim ankarada oto irfan diye bir yer var çizikleri taş izlerini boyamadan tamir ediyor %95 yok oluyor dibine kadar girmeden anlamanın imkanı yok.benimde çok işimi yaptı yakınlarımında.daha geçen hafta bir yakınımın scirocvosunu bıydan boya çizdiker bir Allahın kulu anlayamadı. 1500lira civarı paranı alır kompöe boya korumanıda yapar fabrikadan öoktığı gibi alırsın arabanı hemde biraz gezmiş olursun bence kaplatmaktan daha mantıklı
evox
İstanbulda porshe sini çarpıp irfan otoya getirip yaptıran bile gördüm geldiğinwde girtiğinede değer.şahsen kaporta boya konusunda yetkili servislerde dahil arabamı başka kimseye ellettirmem. Bi kaç çizik için arabayı kaplatmak brnce çok mantıksız
evox
kaplama araç için garajınız olsun yoksa sokakda çoluk çocukda çözmüş mevzuyu kaplama etiket diyen ufak çocuğu bile duydumoynuyorlar kaldırmaya çalışıyorlar .. bebekde arkadaşın maseratinin bagaj kısmından yırtmışlardı kaplamayı..
mat kaplama resimlerde iyi duruyor yeni yapıldımı güzel duruyor ama toz çok çabuk kapıyor toz kapdımı çok çrkin görünüyor bir zaman sonra leke yada çizik oldukça oda arabada çok çirkin görünüyor.. bu yeni parlak krom diyorlar sanırım onlar güzel.
birde arada fiyat farkıda var bu krom renkliler en pahalısı en son araba boyatmakdan daha pahalıya geliyordu kaplatmak orta kalite markalarda.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İzmir desin kapladığımız 3-4 x6 var. Siyah 2 tanesi. Bende m değilse siyah önermiyorum. İçine sinirsel yaptırırsın. Teche özel fiyat yaparım. Ömür boyunda garanti.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
mat modası kalmadı artık yaratıcı olmak lazım,ayrıca dun bakırkoy ıncırlı caddesınde altın crome kaplı audi duruyordu bildiğin arap emirliklerinden fırlamıs gelmiş gıbı,fena itici .
Individual Damask Red
havana mojave
midnight blue
Mineral Gray
sparkling bronze
Ipanema Brown
long beach blue
Amethyst
Porsche Dark Blue
Palladium
Scotia Gray
Turquoise Mica
Volvo Rich Java
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)