Eski aracım corsa d'yı satınca hep aklımda olan golf tdi'ı aldım sonunda. Aracı alırken tek isteğim 105 hp olmasıydı onun haricinde lastikleri bile olmasa olurdu benim için. Birde tek şartım siyah olmasıydı o da oldu sonunda. Aracımı 2 ay önce aldım üzerinde sonradan yapılan hiç bir şey yoktu ben zaten kendim yapıcam dedim herşeyi. 2 ay için de yaptıklarımı burada paylaşacağım hergün güncelliyorum aracı güncelledikçede burada paylaşacağım. Bi maşallahı eksik görmeyin.
Ayrıca ankarada denemek isteyen olursa dostça denemeler yapmak isterim
Yapılanlar:
-Amblem plastidip kaplama siyah
-Stop karartma
-Audi bk-703 rs4 avant jantlar 17''
-Rieger golf R difizör
-App plaka
-Hks turbo timer
-Defi bf boost saati
-4-3-1 numara 6 cam filmi
-Orjinal sis farı
-Gti panjur
-Köpekbalığı yüzgeç
Motor:
-Remaps Stage 1 yazılım
-Bmc kutu içi hafa filtresi
-Downpipe
-Koçex kumandalı egzoz
Yapılacaklar:
-H&r 5'lik yay
-Fonksiyonel direksiyon
-Highline süet koltuklar
-Gti veya R ön tampon
-Yan marşpiyerler
-İleriki zamanda komple renk değişimi
Ve aklıma gelmiyen para topladıkça yapılacak bir sürü şey
Eski aracım bj corsa çok kahrımı çekti bilenler bilir
Ve bomberman'in eve geldiği ilk günler
Hemen App'ler yapıldı tabiki
Jantlar takılana kadar kapakları çıkardım kara şimşek modunda gezdim biraz
Arka stoplar ve amblemler kaplatıldı hayalimdi simsiyah dötü olan araba ):
Ve jantlarım geldi 18 istememe rağmen baba baskısı sonucu 17'lik takıldı kaliperler kırmızıya boyandı çok yüksek olduğunu biliyorum arabanın 10 güne kadar yayları takıcam
Sonrasında Hks turbo timer montajını yaptık ve forumdan haydar abiden aldığım klima potu geldi sağolsun bulamayacağım bi parçayı bana kazandırdı çoğu şeydede yardımcı oldu pot ve boost saatinin montajınıda yaptık
Daha sonra rieger difizörüm geldi griye boyadım kendim montajını yaptım fakat acemilikten egzoz ucunu kestim ve direk o şeklide montaj yapıp iki gün öyle gezdim tabi egzoz gazı difizörü eritti
Sonrasında bu yola baş koydum diyip aynı difizörden bi tane daha alıp piano black olarak montajını yaptıdım ve koç egzoz nevzat ustada güzel bir işçilikle egzozları ortaya aldı düz boru çekildi
Sonunda dün yazılımımızı remaps'ta yaptık mertcan abi güzel bir yazılım attı dumansız ve güçlü mertcan abiye teşekkür ediyorum
İlker abinin gtd'si ile sağolsun ilker abide çoğu şeyde yardım etti ve etmeye devam edicek gibi duruyor gtd ve bomberman
Teşekkürler iyi ve kötü yorumlar için eksiklerimin farkkındayım özellikle cam filmi ve yay
Bunlarada bonuslar :
Klasik baba-oğul fotoğrafı
![]()