User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Amasra Gezisi Hakkında

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Amasra Gezisi Hakkında

Öncelikle diğer konulara baktım çok birşey bulamadım.19 Mayıs tatili ile pazartesi ile birlikte 4 gün şöyle Ankara'dan çıkıp Safranbolu'yu gezdikten sonra Amasra' da gezmeyi akşam deniz kenarı biryerde oturma ve konaklama şeklinde planımız var.
    Orda yaşayan veya giden arkadaşlar fikirleri benim için çok önemli nerde ne yenir?yolları nasıl?Konaklama yer konusunda sıkıntı olur mu?Duyduğuma göre Mustafa Amca'nın yeri(rakı-balık) güzelmiş ancak yer bulma sıkıntısı varmış?2 kişi konaklamapansiyon otel ücret vs. ne durumda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karabük'te fazla zaman kaybetmeyin..
    Safranbolu'yu da bir günde halledebilirsiniz.
    Safranbolu'ya kadar yollar şahane... Gerede'den sonra hele yollar duble ve hafif virajlı (zevk alabilirsiniz yani )
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karabük'te fazla zaman kaybetmeyin..
    Safranbolu'yu da bir günde halledebilirsiniz.
    Safranbolu'ya kadar yollar şahane... Gerede'den sonra hele yollar duble ve hafif virajlı (zevk alabilirsiniz yani )
    Aynen safranbolu'yu ya dönüşte yada giderken gezeceğiz sabahtan gün batımına kadar yeter düşüncesindeyim.Önemli olan yer Amasra

Birde Ankara'dan gelirken gişelerden geçcem mecbur hgs yıkamacı yıkarken yırtmış bende söktüm ama sistemde var sıkıntı olur mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amasra rezil ötesi bi yer gittiğinide hak vericeksiniz
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köfrezde klima açık drag yapan ankaradan dönerken 290 + da motorcunun yanına gelip sigara yakan kaç kişi kaldı kardeşim

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amasra Çeşm-i Cihan'da rakı balık yapılır dönülür o kadar,safranbolu da 2 günde geniş geniş gezilir tozulur.Özetle Safranbolu-Amasra gezisi 3 günden sonra sıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Onur gitmeden önce otel rezervasyonunu yap seneler önce gitmiştik Safranbolu falan gezerken yer bulamamıştık kalıcak.

İçinde pek birşey yok ama yanlış hatırlamıyorsam Çınar restaurant var salatası ile ünlüydü çok güzel süsleme yapıyorlardı.

Birde gün batımında sahil kenarında eline güneşi alan foto çekilirsin başka da birşey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen safranbolu'yu ya dönüşte yada giderken gezeceğiz sabahtan gün batımına kadar yeter düşüncesindeyim.Önemli olan yer Amasra

Birde Ankara'dan gelirken gişelerden geçcem mecbur hgs yıkamacı yıkarken yırtmış bende söktüm ama sistemde var sıkıntı olur mu?
    En uzak geçiş mesafe ücretini alıyor. Bizim araçta ki bankadan biz kavga-dövüş ücreti indiriyoruz uzak mesafe kesmemesi için eğer seninki PTT ise farklı olabilir.

Mesela bizim 117TL'lik HGS bakiyemiz var fazla geçiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur gitmeden önce otel rezervasyonunu yap seneler önce gitmiştik Safranbolu falan gezerken yer bulamamıştık kalıcak.

İçinde pek birşey yok ama yanlış hatırlamıyorsam Çınar restaurant var salatası ile ünlüydü çok güzel süsleme yapıyorlardı.

Birde gün batımında sahil kenarında eline güneşi alan foto çekilirsin başka da birşey yok
    zaten 2-3 gun cıvarı gezecegız dedıgın yerı aklıma yazdım hgs olayını anlamadım sımdı ne kesecek ortalama bırde o hgs kagıdı yok sorun olur mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten 2-3 gun cıvarı gezecegız dedıgın yerı aklıma yazdım hgs olayını anlamadım sımdı ne kesecek ortalama bırde o hgs kagıdı yok sorun olur mu?
    En uzak mesafe ücreti kesiyor.
    İtiraz edip alabilirsin belki ama emin değilim

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hgs girişi ya da çıkışı okumazsa ptt sıkıntı yapmıyor ücreti iade ediyor geçen başıma geldi. Ama sizinki hem girişi hem de çıkışı okumayacağı için sıkıntı olur hgsyi yenileyin boşa ceza gelmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hgs girişi ya da çıkışı okumazsa ptt sıkıntı yapmıyor ücreti iade ediyor geçen başıma geldi. Ama sizinki hem girişi hem de çıkışı okumayacağı için sıkıntı olur hgsyi yenileyin boşa ceza gelmesin.
    garantı bankasından almıstım ıptal edıp tekrar cıkarma durumu mevcut mu?

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu amasrada bi ben mi sıkıldım bi tane cadde var zaten git gel bitti..

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimki ptt hiç de yeniletmedim ama illaki vardır.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    amasra bir iki gün alem rakı balık yapılıp sohbet edip gündüz temiz deniz havası eşliğinde kahvaltı yapmak isteyen insanlar için farklılık olsun diye gidilebilicek güzel bir yer ama o kadar ancak bir iki gün.. ben severim şahsen.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ilker AKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ptt'nın hgs'sini kullanıyorum plakaya kayıtlı olduğu için sıkıntı olmuyo bende ben hiç cama yapıştırmadım kötü göründüğü olduğu için arabaya yakışmıyodu hiç kart olanını aldım onuda torpidodan hiç cıkartmıyodum gişeden geçiyodum gişede alarm çalıyodu ama ertesi gün telefonuma mesaj geliyodu şu saatte şu tarihte şu gişeden geçtiniz bakiyenizden düşülmüştür diye 1.5sene öyle kullandım ben

amasraya gelirsekte ben en son 4-5 sene önce gitmiştim ama babam istisnasız her ay en az bir gün uğrar mustafa amcada canlı balıkta rakısını balığını yer gecesini amasrada gecirir sabah döner bidaha işinin başına benim hayatımda yediğim en güzel salataya sahip daha yiğipte begenmeyen duymadım ben normalde balıkta yemem ama orda zevkle yedim eğer gidiceğiniz zaman bana ulaşırsanız otel ve canlı balıkta rezervasyonda yardımcı olabilirim babam her ay gittiğinden otelde canlı balıkta tanıdık gibi oldu bi telefonla hallederiz

İlker
    0534 717 24 31

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker AKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ptt'nın hgs'sini kullanıyorum plakaya kayıtlı olduğu için sıkıntı olmuyo bende ben hiç cama yapıştırmadım kötü göründüğü olduğu için arabaya yakışmıyodu hiç kart olanını aldım onuda torpidodan hiç cıkartmıyodum gişeden geçiyodum gişede alarm çalıyodu ama ertesi gün telefonuma mesaj geliyodu şu saatte şu tarihte şu gişeden geçtiniz bakiyenizden düşülmüştür diye 1.5sene öyle kullandım ben

amasraya gelirsekte ben en son 4-5 sene önce gitmiştim ama babam istisnasız her ay en az bir gün uğrar mustafa amcada canlı balıkta rakısını balığını yer gecesini amasrada gecirir sabah döner bidaha işinin başına benim hayatımda yediğim en güzel salataya sahip daha yiğipte begenmeyen duymadım ben normalde balıkta yemem ama orda zevkle yedim eğer gidiceğiniz zaman bana ulaşırsanız otel ve canlı balıkta rezervasyonda yardımcı olabilirim babam her ay gittiğinden otelde canlı balıkta tanıdık gibi oldu bi telefonla hallederiz

İlker
    0534 717 24 31
    İlker öncelikle cok teşekkür ederim arayacağım seni kesinlikle fikirler Değişti sadece 1 gece kalabacagiz yani 2 gün Amasra'da geçecek Dediğin gibi otel ve yemek yeri için yer Ayırma isi iyi olur bu salatayı yapan yer Mustafa Amca'nin yerinde mi iyi hgs içinde bugün bankayı arayacağım

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben nerdeyse her sene giderim. Tabiki Bartınlı olunca kalacak yer derdim olmuyor.

Safranboluda çarşıdan sonra seyir terası filan var o taraflarada gitmek lazım. Karabükte pek birşey yok.

Amasrada 2 gün kalınamayabilir. Bence bir gün amasra bir günde İnkumu sahil olabilir. İllada orada kalmanıza gerek yok Amasra Bartın merkeze 20 KM var yok.

Kale gezilebilir. Sahildegezilebilir. Ama çok gezecek yeri yok bir baştan bir başa 2-3 km kadar. Helede yazın araba bırakacak yer bile bulamıyorsunuz.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bartın'lı olarak Amasra güzel yerdir mustafa amcada rakı balık yapılır ama öncesinde söylediğiniz salatayla doyarsınız böyle bir salata yok
    tavşan adası, kale, liman onun dışında çok gezilecek bir yeri yok ama 1-2 gün kalacağınız için sıkılmazsınız.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz amasra safranbolu devrek yapmıştık ctesi pazar yetmişti.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)