SS Gti F/E Full Takılı Tesisatlı Bi Şekilde.
DP 106 Yazılım/Timing/Sökülü/F/E
SS Kilodan Ve Speclerden Dolayı Kafa Çıkaramıyor Fakat Video Sonu Herşey Açık Ve Net
İyi Seyirler.
SS Gti F/E Full Takılı Tesisatlı Bi Şekilde.
DP 106 Yazılım/Timing/Sökülü/F/E
SS Kilodan Ve Speclerden Dolayı Kafa Çıkaramıyor Fakat Video Sonu Herşey Açık Ve Net
İyi Seyirler.
Valla Denemeye Seyirci Olarak Katıldık Ve Gördük Diğer Araç Sahipleride 5.ine bayıldılar Ss gti'nin Gözle Görünce Baya Mantıklı Geliyor.
3 deneme oldu 1'ini Dp 106 geçti Biri Videomuzdaki gibi Diğeri Yagmurdan dolayı Bırakıldı Saglıksız Oldu. Arkadaşımızn Aracına Maşallah diyoruz.
yapmayın Allah aşkına arkadaşlar böyle bir geçiş yok.nosmu bastınız???
yeni bir 106 aldım ciddi anlamda sadece filtre ve eksoz var.ne yazılım ne başka bişey yok.
bahsettiğini speclerde bir 106 beni 5, viteste bu şekilde geçsin ben herhalde duruyorum diye düşünür kapıyı araç arabadan aşağı inerim.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
vtecihat.R
Toplam 3 deneme oldu bu arkadaslar yenilgiyi sindiremiyor DP 106 IKI ROLLUDE KAZANDI BU KADAR SEREFSIZLIK YAPMAYIN SS 106 EVINIZE GELICEZ ARTİK ANLASILAN
vtecihat.R
Dp ilk rolde 5 de boğuldu daha sonra 5 boy attik hersey videolarda var
vtecihat.R
Yalan soyleniyor 3 roll yapildi DP 106 SOKUK DENİLİYOR ARACTA IKI TANE SPARCO KOLTUK VAR SADECE IKI ARKA. KOLTUK YOK BUMU SOKUKLUK ss 106 nin sahibleri elinizdeki 3 VIDEOYUDA ATIN BIRAZ DELIKANLIYSANIZ BU ROLKUN TEK GALIBI DP 106 TIDIR VE KISA SANZINAN VAR DIYEN ARKADAS ANAHTARINI SANAYIYE GETIRSIN VARMI YOKMU GORELIM
vtecihat.R
asıl olan 2. videoymuş.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)